/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +24 -1
    Evet beyler olay benimle peder arasında gelişti. Kısaca pederden bahsediyim agresif ve yenilgiyi asla kabul etmez sinirine birsey dokunursa deliye döner neyse olaya geçiyorum.

    Ben tavla oynamasını bilen biri değildim bir gun heves ettim bir tavla aldım öğrenir oynarım pederle, arkadaşlarla diye. Aldım tavlayi geçtim pederin karşına. Beyler benim pederde eskişehir 5.cisi oldu tavlada usta oyunculardan bir gazetede fotosu vardi bulursam atarim buraya. herneyse öğretti oyunu bu bana en puf noktalarina kadar ve ilk gercek kapismamiza oturduk pederle.

    Oyun cok cekismeli geciyordu ilk oyundan pederi mars edecektim her attigim cift geliyor. Pederde git gide sinirlenmeye basladi tabi ben taslarin hepsini 1 kapısına yerlestirdim 4 tas vardi bir kapısında cift sayi atmam yeterliydi oyunu almam icin ve bir attim 6-6 geldi yani düşeş oyunu kazanmıştım. Babam sinirlendi ilk oyundan yenilince yediremedi sen babani nasil yenersin it herif nasil bir zart tutmak bu al at su zarlari bir daha cift gelirse yersin dayağı dedi aq dedim noluyor durdurumuz yerde dayak yiycez bir yandanda rahattim nasil denk gelcekki felan gelmez diyordum bi salladim gine 6-6 geldi aq benim peder bunu gorunce sagdan bi çıkarttı aq sonra pata kute dövmeye başladı neye uğradığımı şaşırdım. Buda boyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster