/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +63 -3
    Sabah 09.00 koğuş.

    Samet kalkmış çoktan, bağıra bağıra şarkı söylüyo erciyesten bir yel esti diye diye ömer de kalkmış ranzaya vura vura Darbuka çalıyor koğuş ortamı sağlam, tim birbiriyle zaten kardeş olmuş.

    Mertle muhafazid yeni yeni ayıkıyor üniformlarını giyiyor samet ömerin yatağa zıplıyor, ünalın üst yatağına

    - Höstt samet höööstt amk yık tepeme yatağı lan deyip kalkıyor ünal

    - Lan abi kalk ya 1 saat kaldı hadi daha yatıyon diyo samet

    Tamam amk kalktık deyip yüzünü yıkamak için çıkıyor koğuştan ünal, sonra boynunda havlu ağzında sigarayla giriyor tekrar içeri herkes üstünü giyiyor, üniformalar jilet gibi sig suaer'lar başuçlarında yarım saat geçmeden herkes hazır iniyorlar aşağı millet toplanmış kahvaltı yapıyor.

    ünalın timide bir masaya geçip kahvaltıya başlıyor.

    -Bugün önce keşif yaparız sonra görevlendirme çıkar yarına başlarız, kendinize dikkat edin çelik yeleği ni çıkaranı giberim, yedek şarjörleriniz dolu olsun, miğferleri kontrol edin deyip merte dönüyor ünal,

    -mert aslanım sende FN olacak Tamburayı doldur, silahı iyice kontrol et bide mevziye verirlerse m60 alırız, onu da ömer alsın şimdilik ekgibleri kontrol edin toplantıdan sonra bize bilgi verirler ona göre hareket ederiz tamam mı koçlarım herkes kendine dikkat edecek önce allaha sonra birbirimize emanetiz unutmayın.

    dedikten sonra paketinden bi sigara yakıp çayını da alıp kalkıyor ünal herkesin kahvaltısı bitince etrafı gezmeye başlıyorlar.
    ···
    1. 1.
      +13
      Bu Ünalda bu ağır abilik bi babalık sesiziyorum ya hayırlısı bakalim

      Edit: imla
      ···
    2. 2.
      +6
      SIG516 güzel silahdır vesselam
      ···
    3. 3.
      0
      reserved
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster