/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Arkadaşlar hepinize merhaba. Türkcell Süperonline Fiber internet Saha Satış Uzmanıyım. 4.5 G ve evlerdeki AKK lı sınırsız internet hakkında ufak bir iki bilgi vereceğim.

    Öncelikle 4.5 G ile 350 Mbit'in üzerinde internet erişimleriniz olacak. Evlerdeki internetler de ise Fiber ise şayet 25/50/75/100/1000 mbit şeklinde. Evlerimizde kullanmış olduğumuz sınırsız internet AKK 'yı aştığımızda BTK yasallı 3mbit'e düşer. Yani bunu hiç bir firma yapmaz tamamen hükümet ve devlet bazlı bir kanundur. Şimdi 4.5g ile telefonlarda 300 mbit'e yakın hızlar göreceksiniz fakat telefonlarınız 100 mbit'i destekliyor olacak. 100 mbit net hız görebileceksiniz. Şimdi asıl can alıcı noktaya gelelim. Mayıs ayı itibariyle 4.5g tarifelerine geçtiğinizde. 20 30 50 GB şeklinde internet paketleri olacak. Ve 4.5g ile telefonlarınızda da AKK olacak. Yani evlerinizde olduğu gibi belli bir kotayı geçtikten sonra hızınız 3'e düşecek. Şimdilik telefonlarda AKK aşıldıktan sonra kaç Mbit'e düşeceği netleşmiş değil.

    Sizlere tavsiyem. Madem ki hızlı ve AKK'sız internet istiyorsunuz. Bunun için ise şu an için sadece Türkcell Süperonline'da AKK'sız Pro ev internet paketi mevcut. Yani AKK denilen bir şey yok. Bu paketi pek kimse bilmez.

    4.5G güzel bir şey. Ama bizleri kanser eden AKK(Adil Kullanım Kotası) telefonlarımızda da bizleri kanser edecek.

    edit : Sorusu olan arkadaşlar var ise başlık altında sorsunlar yanıt verebilirim.
    ···
   tümünü göster