/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +100 -31
    özet:çare harbi kız
    üstçe:resimdeki hatun lisa ann

    Beyler şimdi malum evlenecek kadın bulmak gibi bir sorunumuz var.Gel gelelim bu artık kolay bir iş değil malum ülke kevaşe kaynıyor. Tabi bazı panpalarım da kendilerince çözüm arıyorlar ve bazı ortak yanlışlara düşüyorlar.Öncelikle bunları sıralayıp sonra asıl yapmanız gerekenleri gösterecem.

    1)Kız türbanlıysa namusludur
    Hasgibtir dıbına koyim bunların yarısı rahat berkecanlara gibildikten sonra zar diktirip düzgün koca arayan kaltaklardır. Kalan yarının da yüzde altmışı bakire olsalar da anal oral falan yemişlerdir.Ha gerçekten namuslu olanları vardır ama işte o namusun ölçütü türban değil.

    2)Köyden kız alacaz mecbur
    Al da zütüne girsin panpa :D.Bunların babalarıyla ilişkiye girmiş olma ihtimalleri bile var çayırda çimende yiyişirler yoksa nasıl 12 tane çocuk yapacaklar. Namusluymuş ahahaha. Yine burada da namuslu olanlar var ama yok ölçüt bu da değil ata eşeğe veren var amk.

    3)Görücü usulü deneyek bari
    Olum kız diye erkeği bile kitlerler. Haberin olmaz yapma etme görmediğin tanımadığın kızla evleneceğine 3 aylık muhabbetin olan kerane karısıyla evlen daha iyi. Bunlar namuslu olsalar da evlendikten sonra sütçüye tüpçüye verecek olanlardır vesselam.

    E peki ne tak yiyecez onu da anlatayım. Diğer şartlara pek bağlı kalmaksızın ÇARE AKILLI VE HARBi KIZ. Peki ne bu akıllı ve harbi kız.
    Akıllı ile başlayalım öncelikle akıllı kız demek kendi kararını kendi verebilen aklını kullanabilen ve yaptığı her hareketten sonra olacakları kestirebilen kızlardır. Bunların konuşmalarından hareketlerinden falan tanırsınız. Misal bu kız mini etek giyip bir partiye gidebilir. Alkol falan da alabilir ancak alkolün dozunu kaçırırsa aptala döneceğini veya hazır kafalar kıyak biraz yaramazlık yapalım diyip kendi kendini mahvetmenin doğru olmayacağını bilir.Bu kızlar genelde doktor mühendis avukat vs. oluyorlar her anlamda da akıllılar yani.
    Harbi kızı inceleyelim bir de bunlar ciddi anlamda delikanlıdır. Misal alkol alacaklarsa direk rakıyı isterler. Bunlarla bir ilişkiye başladığınızda sizden para pul karizma coolluk falan değil sadece sevgi ve paylaşılacak bir ömür isterler. Sizden de delikanlılık beklerler.Bir mekana gittiğinizde eli cebine gider üstüne sizin eliniz cebinize gittiğinde elinizi alıp zütünüze bile sokarlar. Bunların daha üst versiyonları ile pes bile atarsınız.Bir tanesinin torna tezgahında çalıştığına şahit oldum amk(gayet güzel bir kızdı hemen bıyık sakal esprisi yapmayın ebenizi görürsünüz)
    Tek sorun bu kızları elde etmek zor çünkü sizi de ince eleyip sık dokuyacaklar. Paraya veya fit vücuda falan tav olmazlar ve onlar da doğru adamı beklerler.
    ···
   tümünü göster