/i/Tespit

  1. 226.
    +12 -1
    Hocam iyi diyorsun hoş diyorsun, bir kaç araştırma yapmıştım daha önceden araştırmaya bile ihtiyaç yok aslında bir çok dizide dmt hakında bilgi veriliyor az çok.
    Ortak yanılgın şudur ki, o saydığın peygamberlerin asli görüşleri hep birbirleriyle tutarlı olmuşlardır ve hepsi kendinden üstn çoook daha üstün bir varlığın (anlamlandıramadıkları bir sözcük varlık ibareside geçmiyor) olduğunu abul etmişlerdir.
    Demem o ki müslümanlık hritiyanlık, musevilim hatta budizmin öğretilerinde bile başlangıçta etk tanrıdan bahsedilir, insanların bir süre sonra yoldan çıkma eğilimlerinden mütevellit sapmalar meydana gelmiştir.
    Ayrıca DMT dediğimiz salgı, direk sinir hücreleriyle alakalı bir mevzu bahsi ortaya çıkardığı için insanın tecrübelerinden yola çıkarak aradaki geçişleri hılandırdığı için senin bilmediğin birşeyi ortay çıkarıyormuş hissi verse ble hepsi enin tecrbelerine ve nöronal ağ bağlantıların farklı ve daha hızlı çalışmasından ortaya çıkardığın şeyler olmaktan öteye geçemez. Dolayısıyla 1.si peygamberler konusundaki iddana hiç katılmıyorum. 2.si evet Dmt kullanımını artırmayı başarırsak ve doğru kullanırsak herşeyin farkına varacağımızı sanmıyorum.
    Yaptığımız işi(kötülükse) daha tatlı bir kötü oluruz iyiliks dha tatl br iyi oluruz diye düşünüyorum. (düşündüğün sonuçlar hiç bir zmn iş görmeyecektir, her insan farklı yaratlmıştır ve farklı tecrübeleri beraberinde sürüklemektedir. Saygılar..
    ···
    1. 1.
      0
      @1 cevap yolla buraya bekliyorum
      ···
    2. 2.
      0
      Şukuuu
      ···
   tümünü göster