/i/Tespit

  1. 1.
    +189 -12
    -Kızların popüler veya yakışıklı erkeklerle çıkmaları gerekir, çünkü kızlar arasında bu havalıdır.
    -Kızları zengin mekanlara zütürüp pahalı şeyler ısmarlamanız gerekir, çünkü çek-in yapmaları ve diğer kızları kıskandırmaları lazımdır.
    -Başkasında gördükleri şeyleri kıskanırlar, güzel kızları kıskanırlar, eğer güzel olan kendileriyse, mutlaka hava atmaları gerekir.
    -Kızlar birbirini kıskanmaktan dostluk falan yapamazlar, çünkü onların hava atması gerekir.
    -Tatil planları, okyanus aşırı yerler ve pahalı otellerdir, çünkü böyle yerlere giderlerse çok havalı olurlar.
    -Evlenince eve koltuk, masa vb. eşyalar alman, badana yaptırman gerekir. Aldığın eşyaların da pahalı olması lazım, çünkü karın gelen misafirlere hava atmalıdır.
    -Rahat olmamasına rağmen daracık elbiseler ve uzun topuklu ayakkabılar giymek zorundadırlar, çünkü bu onları havalı yapıcaktır.
    -Ellerindeki telefonun son model olması, instagram için çok güzel resimler çekip takipçi arttırması gerekir, çünkü havalı olmak bunu gerektirir.
    -Bakkala giderken bile makyaj yapmaları gerekir, çünkü güzel olamazlarsa havalı olamazlar.
    -Zengin erkeklerle takılmak zorundadırlar, çünkü pahalı arabalara bindiklerinde, diğer kızların onları kıskanacaklarını bilirler.
    -Marka giyinmek ve pahalı giyinmek isterler, çünkü bu onlara göre havalıdır.
    -Birlikte bime gittiyseniz poşetleri sizin taşımanız, ama victoria's secret'a gittiyseniz poşetleri onların taşıması gerekir, çünkü vs pahalıdır ve havalıdır.
    -Evlendiğinizde yaptığınız düğünün şaşalı olması ve pahalı bir yerde yapılması gerekir, çünkü karınız düğüne gelen herkese hava atmalıdır.

    Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar tabi bu liste uzayıp gider.
    ···
   tümünü göster