/i/Tespit

  1. 1.
    +43 -2
    Bunların üçüncü göz ile alakasına gelirsek
    Prana diye bir şey vardır. Eski dinlerde evrenin enerjisi kabul edilir, islamda insanlara üflenen ilahi nefes budur, batı dinlerindeki hayatın özü kabul edilen şey de budur. Serbestçe havada dolaşır. Bizim bunu aldığımız her nefeste üçüncü gözümüz yani epifiz ile kullanmamız gerekirken bu florur bizim epifiz bezimizi kireçlendirmesi yüzünden maalesef kullanamıyoruz.

    Ayrıca şunları da eklemek istiyorum. Melatonin hormonu aç kaldığımızda da salgılanır. Oruç tutmak yalnız islamda değil birçok dinde farklı şekillerde görülür. Dikkat ederseniz açlığımızı bitirdiğimiz zaman gün batımıdır. Yani gün ışığı varken aç kalarak melatonin salgılarız, akşam olduğunda zaten melatonin salgılayacağımız için orucu akşam bitiririz. Yine salgının durduğu zaman, yani sabahları tekrar aç kalarak hormonun sürekli salgılanmasını sağlar, üçüncü gözümüzün kuvvetlenmesini sağlarız. Bu oruç konusunu ele alırsak dinlerin ortak olarak bize anlatmak istediği bir şey var diyebilir miyiz?
    Ayrıca pek çok ermiş, evliya, şaman hep mağaralarda, karanlık yerlerde yaşardı. Melatonin hormonunun karanlıkta salgılandığını söylemiştik değil mi?
    ···
    1. 1.
      +5 -4
      lan o zamanlar florürlü diş macunu mu vardı.Mal mal yorum yapıyosunuz amk

      not:müslümanım
      ···
   tümünü göster