/i/Devlet

  1. 26.
    +5
    30 senedir pkk için kim savaşıyor çinliler mi ispanyollar mı? destekliyorlar ki hala devam ediyor son seçimde doğu bölgesinin yüzde cikseni hdpye verdi. ayrıca illa pkkye destek vermeleri de sorun değil batının da içine ettiler turizmin dıbına koydular, tecavüz, uyuşturucu, cinayet, gasp,hırsızlık her tak bunlarda. vergi vermezler, devlet wölf çiftçilere destek verir, bunlar da ürün yetişmedi der o parayla gider batıdan ev alır, wölf hayvancılara destek verir hayvanlar öldü der batıya taşınır. alayının amk bunlara kardeşim diyen de vatan hainidir.
    ···
    1. 1.
      0
      Görüşüne katılmıyorum ama belirtmek istedim nokta şu benim kızdığım nokta kürt adı altında şehit olan askerlerde hakaret ediyorsunuz kürt diyorsunuz bu yanlış pkklılarda onu destekleyen kürt olsun Türk olsun hepsine karşıyım ben pkkyı savunmuyorum neden vatan hainiyim ki
      ···
      1. 1.
        +1
        Bu ülkenin her vatandaşı gibi k*rtler de askere gibe gibe gitmek zorunda ve onların bu hainliği yüzünden askerlerimiz şehit düşüyor. sen sanıyor musun ki vatan aşkına askere gidiyorlar oçların düşüncesi 1-pkk yerine TSK'ya girersem hayatta kalma olasılığım daha fazla 2- ölsem bile arkamdan şehit derler aileme devlet destek verir.bu kardeşlik türkülerini bırakın Türkler ve k*rtlerin bir arada yaşamı isteği yok artık. k*rtlerin bu ülkeye hiçbir faydası yok sırtımızda gereksiz yük taşıyoruz.
        ···
      2. 2.
        0
        Cidden her kürtün böyle düşündüğünü sanıyorsan çok büyük yanılgı içindesin
        ···
   tümünü göster