/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 251.
    +24
    Evet beyler o gün evine bıraktım Çisem i sonra eve geçtim ve içeri girdiğimde üstüme bir ağırlık çöktü biraz uyuyayım dedim. Yaklaşık 3 saat uyumuşum. Uyandığımda babam yeni gelmişti ve yanıma yaklaşıp "Gel hadi dışarı çıkalım az takılalım , bişeyler içeriz" tarzında bişeyler dedi , şaşırdım beyler babam bana böyle bir şeyi ilk defa diyordu.. Olur dedim üstümü giymeye başladım. Dışarı çıktık babam arabayı sen sür dedi. Daha bir şaşırdım dıbına koyim. Neyse tam yola koyulduk gidiyoruz , büfe nin önünde durdurdu beni. (Babam hayatta alkol almamıştır beyler.) Gitti büfeye siyah poşetle geri çıktı. içimden noluyoruz dıbına koyim diye söyleniyordum. Babam arabaya binince hadi tepeye çıkalım oturup içelim dedi. Ben baya bi gerildim dıbına koyim , çok fazla tuhaftı bu yaptıkları..
    Tepeye geldik arabadan indik hava kararmıştı. Oturduk toprağa babam poşeti daha açmamıştı ki bana bir soru yöneltti , muazzam soru "Daha önce içtin mi hiç , çarpmasın ? (Gülüyor inceden)".
    Ne desem bilemedim o an , bişey olmaz heralde dedim. iyi bakalım diyerek poşetten iki tane icetea çıkardı. Evet beyler bildiğiniz büyük boy icetea..
    Sonra bana dönüp "iç la iç çekinme bugün bizim" diyerek kahkaha atmaya başladı dıbına koyim. Beyler babam beni çok fena trollemişti. Gözlerim doldu dıbına koyim.
    Neyse ilk icetea leri içtikten sonra "Ee anlat bakalım şu kızı , kimdir neyin nesidir bu kız" dedi. Bende anlatmaya başladım. Nasıl sevdiğimi falan anlatıyorum , gözlerimde tebessümlerle. Babamda o sırada ah çekip duruyor. Ben anlatmaya devam ediyordum , nasıl bağlandığımı falan anlatıyorum.. Babam da "Vay be , bizim dalyarağa bak sen" tarzında cümleler kurup efkarlı efkarlı tavırlar sergiliyor.
    Ben artık baya bi kaptırmışım kendimi gidiyorum , baya derin bir duygusallıkla anlatmaya devam ederken babam ikinci icetea leri çıkartıyor sandım..

    =Okuyan Varsa Devam Edeyim Beyler =
    ···
    1. 1.
      +2
      Tam vay be babaya bak dicektim amk poşetten ice tea cikti
      ···
    2. 2.
      0
      Aahahahhahah 2. Ice tea ne aq rez
      ···
   tümünü göster