/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +27 -4
    Benim annem çarşaf giyiyor. Bunun neresi gericilik? Bir kadının vücut hatlarını göstermek istememesi, kocasından başka kimseye güzel görünmek istememesinin neresi yanlış? Neden bu önyargı? Neden bu alaycı tavır? Ben sizin fikirlerinize saygı gösteriyorsam, sizde insanların fikirlerine saygı göstereceksiniz.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kardeşim senin annen kendi kararı kendi düşüncesi olan birşeyi uygulamış ama arabistanda karar bile veremiyosun hani birini gösterdin diye parmak kesmek nedir kardeşim yapma gözünü seveyim
      ···
      1. 1.
        +3
        kardeşim ben burda şeriatı savunmuyorum. Şeriat çok ağır bir adalet tarzı. Yanlız sözlükte yok çarşaflı gericiler, ninjalar, gidin arabistana vs. tarzı şeyler görünce canım sıkılıyor. Başlığın kapak resminde olduğu gibi..
        ···
    2. 2.
      +1 -2
      Yasaksa parmakla gostermeyeceksin kardesim. Seriatla yonetilen ulkede yasiyorsan kurallarina uyacaksin. Bugun o parmakla kizi isaret eden yarin kekolar gibi laf atar. Suan bu tipler yuzunden kizlarimiz sokakta yuruyemez oldu bak hergun bi taciz tecavuz haberi. Ozgecan icin cansel icin idam diyenler seriata laf soyluyor bak bakalim birinin parmagini kesince ertesi gun baska bi yeri kalkiyor mu kizlara.
      ···
   tümünü göster