/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +87 -2
    O gece gözüme gram uyku girmedi beyler , yapabildiğim tek şey tavanla kesişirken kızı kafamda tasarlayıp tasarlayıp hayaller kurmaktı..
    Kızın nasıl birisi olduğunu bilmiyordum beyler , kız sesiyle neredeyse beni benden alıyordu aklımdaki gibi güzel olursa naparım lan ben diye düşünüyorum. Saat sabah 7 civarında telefonun alarmı çaldı (Babam işe gidiyordu , uyanamadığı için hep ben uyandırırım) alarmı duyar duymaz ben bir sevindim falan (alarm sesi ve zil sesi takıntılı olduğum bir şarkıydı o zamanlar) ben kız arıyor diye heycandan alarmı erteleyip alo falan diyorum ses yok ulan baktım arama falan yok kilitli ekrana bakıyorum.. Kendi kendime acaba halis falan mı görüyorum lan demeye başladım bu sırada inceden uykum geliyor ve tam uzandığım sırada ertelediğim alarm tekrar çaldı ulan bu sefer kesin kız diye sevindim ama 2 salise içinde kafamca cümleler falan kuruyorum. Bir de baktım ki ne göreyim , gibtiğimin alarmı çalıyor. Beyler acayip moralim bozuldu döndüm arkamı uyudum dıbına koyim.. Bedenim öyle yorulmuş ki artık kız saat 8 gibi 2-3 kere aramış yine özelden ama ben duymamışım. Tam rüyamın ortasındayım beyler kızı uzaktan görüyorum falan koşuyorum yüzünü görmek için , o sırada deprem oluyor dıbına koyim pat diye uyandım ve "şaak" sesiyle birlikte bir beyaz ışık..
    Evet beyler kıza kapılıp babamı kaldırmayı unutmuştum ayak üstü sağlam bir tokat yemiştim hiç bilmediğim bir kız uğruna..
    Babam evden çıkınca tekrar uykuya daldım ve öğlen gibi telefonum tekrar çaldı..

    =istek Varsa Devam Edicem Beyler=
    ···
   tümünü göster