/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    -2
    Yorumlara bakıyorum da bir çok hurafe başgöstermiș insan Ahiret cennetinde yaratılmamıştır. Yeryüzünde yaratılmıştır, buna delil olarak gösterebileceğimiz ayetler var, kader anlayışına gelirsek Kuranı okursan kaderin toplumumuzdakinden çok daha farklı olduğunu görürsün. Eğer Allah ișleyeceğimiz günahları bilseydi bu imtihan olmazdı.
    ···
    1. 1.
      -1
      Saćmalama kardesim allahin ezeli ilmi vardir.
      Yani; gecmis zaman simdiki zaman ve gelecek zaman olarak ayni anda görür ve KADER meselesine Misal verirsekte; mesela senin ileride evlenicegini goren Allahh' meleklerine bunlar birbiriyle evlensin "DEĞiL" bunlar birbirleriyle evlenicek diye kader kitabini meleklere yazdirir buda elhamdulillah ezeli ilmine ornek ve delildir insallah yol açıcı bir yanit olmustur. Kardeslerim, ateist kardeslerim kafasina takilan sorulariniz varsa ve gercekten de bir Allahin var olduguna inanmak istiyorsaniz ve bir yanit bulamadiysaniz lutfen yazin cekinmeyin.
      ···
    2. 2.
      0
      Emevi hurafelerini anlatıp kafana göre beni yargılayamazsın. O zaman Kuran'da bir ayette cihadın sebebinin imtihan oldugu söyleniyor. Allah zaten biliyorsa ne gerek var?
      ···
   tümünü göster