/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    30 mart 2015 çarşamba
    Sabah uyandım kardeşimi babam zütürdü. Gelirken 1 gevrek 2 poğaça almış kahvaltı ettim.
    Biraz evde takıldım 10 gibi evden çıktım 10.30 da dondurma dersim vardı. Okula doğru yürüdüm bir baktım okula girişte kartımda sorun çıktı noluyor amk dedim güvenlikle konuştum 2 kere basmışsın dedi. 2 kere basmadım ama neyse dedim vardır bir hikmet.
    Sınıfın watsap grubuna birisiyle diyalogum
    -hoca geç gelincealıyor mu
    +geç kalma riske girme
    -alkış, zaten geç kaldım dağa otobüs bekliyorum
    +niye dağa çıktın la
    Evet bu dalgayı sınıfın değil de bizim ufak grubumuza yazdım sandım ama hayır bütün bölümün kayıtlı oldugu yere bu espriyi yazmışım neyse fazla tepki almadım.
    okula vardım P ile biraz konuştuk ama hala antibiyotiklerin etkisinde oldugum için beynimi iyi kullanamıyorum. Girişkensiz, geç algılayan, yavaş analize edebilen, aptal gibi biriyim şuan.
    Ders bittikten sonra tekrar labaratuvara gittik tüplerimizi aldık hoca 2 yeni besiyeri daha verdi. bizim 9 tüpten sadece 2si nde fekal koliforma rastladık. E ile beraber deneyleri yaptık ve inkübasyona bıraktım.
    Sonra eve geldim.
    Eve geldiğimde saat öğlen sıralarıydı. Babamla beraber adada hayatta kalmaya çalışan 14 kadının belgeselini izledik falan filan. Daha sonra kardeşimin gelmesine yakın babam gidip 3 ümüze iskender döner yaptırdı ve bir güzel yedik.
    Sonra ben biraz organik kimya da alkanların adlandırılmasıyla ilgili video izledim daha çok yolum var ve sınavlarıma çok az kaldı. Çalışmalarımı hızlandırmalıyım. Sonra birazcık uyumaya çalıştım hannibalin 1.sezion finalini izlemeye çalıştım ama izleyemedim.
    Sonrasında pek birşey olmadı . Kardeşimin çizgifilm konulu bir ödevi varmış ona yardım ettim bugün bir sunumu olacak. Geri kalan zamanda öteki gündem tekrarını izleidm ve daha sonra biraz survivor izledim ve internette kendimi yorup yattım.
    Saygılar günlük.
    ···
   tümünü göster