/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1976.
    +56 -1
    konuşuyoruz sohbet ediyoruz. konuşmalara göre değerlendiriyorum selma cidden çok zeki bir hatun. yani tanıdığım kadarıyla ama zeki insanlar beni hep etkilemiştir.

    yandaki laptopta da gibik sokuk yabancı bir müzik çalıyor amk. hafif slow gibi falan. aliden laptopu uzatmasını istedim. aynen şu şarkıyı açtım.

    https://www.youtube.com/watch?v=chJWZu8HrtY

    tabi ben bunu açınca millet yüzüme bakıyor bu ne amk dercesine. bende sessiz kaldım. selma konuştu.

    -güzel şarkı.

    -her şarkısı güzel...

    zaten o gün ufak tefek tek atmıştım mekanda. burada da içkiyi içince zaten iyice birikmişim biraz içimi dökmeye başladım nasihat verircesine.

    -hayatınızda sizden önemli kimse yok bunu unutmayın. kendinize değer verin. saçma insanlar olmayın. kendinizi üzmeyin. bunları size hayatı toz pembe olupta baba parasıyla büyüyen biri olarak değil, yaşamış , görmüş geçirmiş biri olarak söylüyorum...

    ben anlattıkça millet pür dikkat beni dinlemeye başladı amk. cansel ve zeynep zaten belli selma da pür dikkat beni dinleyerek gözlerini hiç üzerimden ayırmıyor.

    aramızda bu hikayeyi okuyan efendi düzgün insanlar vardır. kızlarda vardır. kızlar o adam gibi adamların değerini bilin. ben ve benim gibi gibik sokuk tiplerden fayda yok. adam gibi adamları sevin. ama hiçte öyle olmuyor. yaprakların güzelliğine kandığınız o "çiçek" sabah oksijeniyle sizin nefesiniz olurken akşam karbonmonoksitle verdiği oksijeni tüketir. o yüzden çiçek olan odada uyumayın der uzmanlar. ben sabahları oksijeniyle size hayat verirken ,akşamhayatınızı tüketen pekekentim. hayat kısa lan.
    ···
    1. 1.
      +3
      Vay aq cemal süreya gibi konustu adam şuku
      ···
    2. 2.
      +3
      Bu entryden sonra dayanamadim yaktim sigarayi bir daha okudum. Sonra buyuk ihtimalle bu geceki son entryin oldugu icin bir sigara daha yaktim halidaki..
      ···
    3. 3.
      0
      devam etmezsen sonun selma abla gibi olur
      ···
    4. 4.
      +1
      Böyle prim yaptığını düşünüyorsun ama bigün çürüyüp gidecek başlık yarak gibi kalacaksın sonra up up diye zırlayacaksın Burda
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster