/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +171 -1
    Mühendisim, bi kere bile şu şekilde konuşacağımı bilsem ilkokuldan terk ederdim. Gavat olduktan sonra saydıklarının hiçbir anlamı yok. Şimdi tasını tarağını toplayıp gibtir git burdan liseli.
    ···
    1. 1.
      +7
      Hakkımda hiçbirşey bilmediğin halde yaptığın şu çıkarım ne kadar boş kafalı olduğunu açıkça gösteriyor. Fen lisesi bile kafanı dolduramamış ne yazık.
      ···
      1. 1.
        +9 -1
        Lan yarrağam muhabbet de bu zaten. Sorduğun soruların yanıtlarının bir önemi yok. Anlamadın dime hala? Anlayamıyorsun, anlasan bu başlığı açmazdın. Amk mun düz kafası. işte senin gibi olan eğitimlilerin hiç faydası yok. Lazım değilsiniz. Zaten bi tak olup para falan da kazanırsan "yhaaa bu ülke tak gibi yeaa amarikaya gitcem ben ıyyy türkiye tak çukuru" diyeceksin. Şimdiden git, üniversiteyi de dışarda oku ve dönme bi daha. Hem o zaman daha fazla övünebilirsin gibtiğimin örf adet terbiye düşünce fakiri yarış atı.
        ···
      2. 2.
        -5
        @8 sana katılıyorum kardeş, AMA, ahlaklı olmak için illa ki örf ve adetleri kabul etmeye gerek yok. Gördüğü kızı tavlayıp giben erkek de pekala ahlaklı olabilir, batı tarzı aile yaşantısına özenip çocuğunu 18 yaşında hayata salan aile de ahlaklı olabilir. örf ve adetler genelde taciz, tecavüz, "namus" cinayetleri gibi şeylerden fazlasını getirmez, kısacası tamamen liberal(sizin tabirinizle gavat) olup da @1 gibi huur çocuğu ikoncan olmamak da mümkündür.
        ···
   tümünü göster