/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    Beyler öncelikle olay Cuma günü başıma geldi. Perşembe gecesi saat 1 de huur arkadaşımın kokoreç yedirmesiyle hafif mideyi bozmuşum. Yurda geldiğimde ishal olduğumu farkettim. Bi güzel sıçtım ve güzel bi uyku çektim. Sabah ders 8:30'daydı ve 7:55 de uyanınca duş bile alamadan aceleyle yurttan çıktım. Fakültede saat 12 de yemek çıkıyor. Bizim ders bitince yemekhaneye gittik. Ne görelim yemek kalmamış. Gittik bir yerde yemek yemeye. Yemeği yerken midemde bi hareketlenme oldu. Sevgilime hemen gelicem diyip tuvalete gidiyorum.
    *(OKUMAYI SEVMEYEN PANPALAR BURADAN BAŞLAYABiLiR) Etrafı kontrol ettim. Peçete, Taaret musluğu her şey tamam. Hatta bizim tuvaletten bile daha temizdi resmen. Tam kapıyı kitleyip klozete oturacam ki bir de ne göreyim. KAPI KiLiTLENMiYOR. zütümden 3cm dışarı çıkıp etrafa bakınan kakamı zorlayarak tekrar içeri girmesine ikna ettikten sonra dışarı çıktım. Karnımda bir şişlik. Resmen balon gibiydim. Neyse yemekten kalktık. Kız arkadaşımla hastaneye gidecektik. Yola çıktık. Bu arada sanki sıçma hissim geçmiş gibiydi. Bunun sonumun başlangıcı olacağını hastaneye varınca öğrendim. Hastanede sıra beklerken alttan yine beni dürtmeye başkadı. Bağırsaklarım dile gelmiş resmen konuşuyordu. Aşkım benim tuvalete gitmem lazım diyip koşarak tuvaleti aradım ve buldum. Ama içerisi çöplük gibiydi. Hemen yanındaki engelli tuvaletini görünce küçük bir tebessüm oluştu ve içeri girdim. Fakat tuvalet kağıdı kalmamıştı. Etrafa bakındım ve sadece bir cam silme bezi bulabildim. Bu bezi kullanmaya karar verdim ama bez deterjanlıydı. Tam bu sırada züt cebimde son bir peçete kaldığını farkettim. Peçeteyi klozete harcamamak için klozete tam oturmadım. içim rahat etmedi ve istemeye istemeye o son peçete ile klozeti sildim. Resmen zütüm havadaydı ve bir anda etrafı görmeyi imkansız kılan bir sis bulutu sardı. ilk sıçmık geldiği anda bir enteresanlık olduğunu farkettim. Evet beyler. Sıçmıyordum. RESMEN GÖTÜMDEN iŞiYORDUM. Bir yandan mutluluk göz yaşlarını akıtırken bir yandan da 14 saattir içimde tuttuğum atığı boşaltıyordum. Tuvalet foseptik çukuru gibi bir görüntü almıştı. Adeta yanık kokusu vardı içeride ama buna deymişti. Bir anda zayıflamıştım beyler. Kıyafetim bana büyük gelmeye başladı sanki. Neyse her şey bitti fakat beyin çalışmaya başlayınca son Peçeteyi kullanıp attığımı hatırladım. zütümü taretledim. Islaklık kurusun diye öflüyordum ama inatla kurumuyordu. Bir yandan pantolonu tutup bir yandan da çömelerek çöp kutusuna doğru ilerledim. O peçeteyi tekrar aldım ve zütümü sildim. Bir yandan da küfürler ederek sifonu çekmeden çıktım sinirden ve günümü başka bir kaza olmadan tamamladım.
    Beyler olay %100 gerçektir. Biraz uzun fakat kahkaha atacağınıza eminim. Keşke tuvaletin son halini çekseydim ama aklıma gelmedi. Kendinize dikkat edin panpalar.
    Edit: Direk olaya girmek isteyenler için başkama yeri koydum.
    Edit 2: Beyler bunu mobilden yazdım üşenmeden sırf yüzünüzde biraz tebessüm olsun diye. Bi şukuyu çok görmeyin.
    ···
   tümünü göster