/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6
    Öncelikle Selamin aleyküm beyler. Herkes Derdini anlatip rahatlamaya çalisiyor bende anlatmaya çalisicam. ozaman konuya gireyim direk.

    Konu: Eski sevgilimin isviçreye tasinmasi ve 5-6 ay sonra gelen telefon

    Evet beyler başliyorum. 2. parti atmadan uyursam sovmeyin belki tek partta da bitirebilirim bilememobilim icimden ne geçiyorsa yaziyorum.

    Neyse Spor salonundan kiz arkadasim sayesinde tanismistik. Çoğu şeyi net hatirlayamiyorum ama tanişmamiz hala aklimda. Spor salonundan arkadasim adi Merve taks antremanlarini beraber yapiyorduk. Antreman bitti eve dönmek icin metroya bindin ben anneannemlere geçicektim ondan dolayi ayni metroya bindik. Yolda muhabbet ediyorduk merve telefonla uğrasiyodu, sonra bir resim gozume takildi. sordum yanindaki kim?, dedim. Anlatti 1. siniftan beri ayni siniftalarmis falan kizi beyenmistim sonra resimdeki diğer çocuğu sordum sevgilisi mi buda dedim. Merve "hayir salak o benim abim" deyince benim gözleresut özil gibi oldu. hic görmuyosun kardesini falan diye takildim. sonra oda tanistirayim istersen dedi dalga geciyor sandim neden olmasin deyip muallak bakisi attim. Çarşamba günü oldpu tekrar salona gectim. Merve gelmis hazirlanmis beni bekliyodu yaninda bi kiz vardi el salladim gectim üstunu giydim ciktim odadan. ilk tipik muhabbet Geçti Nasi gecti bensiz falan sonra kizi sordum uzaktan bizi izliyordu. (bu kismi diyalog yapcam)

    Edit: Başlik sahibi kismina basarsaniz sadece benim entryleri görürsunuz bilmeyenler icin soyliyeyim
    ···
   tümünü göster