/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    +19
    size bir ateist sorusu.

    ben bir atesit olarak işyerinde namaz kılan arkadaşımın kıldığı namazdan rahatsız olmuyorken. diğer namaz kılmayan ama inanan insanlar neden rahatsız olurlar( siz söylemeden ekleyeyim rahatsız olanların çoğu cehape zihniyetli değil)
    ···
    1. 1.
      +1
      Niye oluyorlar ki..? Tuhaf..
      ···
    2. 2.
      +3
      sebebini şöyle açıklayayım. iş zamanında işini bırakıp gitmesinden rahatsız oluyorlar.
      ama durum şu ki sözünü ettiğim arkadaş aslında içimizde en iyilerinden birisidir iş konusunda. sanırım birazda çekememezlik var. ve mümkün olan en kısa zamanda namazını bitirip gelir. ayrıca iş arasında bulduğu en uygun vakitte gider nazama.
      ben o namaza gittiğinde onun yarım kalan işlerini bile yapmaktan mutlu olurum.
      ayrıca namaza gidiyorum diye 2 saat sonra gelenleri de gördüm. o konuya hiç girmeyelim.
      ···
      1. 1.
        +1
        Bu durumu istismar edenler de vardır tabi dediğin gibi.. Diğer arkadaşlar hiç mi Sigara molası vs. vermiyor..? Anlayış şart bu konuda ciddi anlamda sorunlarımız var..
        ···
    3. 3.
      0
      Haklı odadaki binlerde zorla cuma namazına zütürmeye çalışıyolardı beni lakin gitmiyodum bahane felan ateist değilim ayrıca bilemiyorum çelişkideyim gibi diyelim deizm daha mantıklı geliyo şu aralar
      ···
    4. 4.
      +1
      Knk ard arda 3 kez cumaya gitmeyen mürted oluyo
      ···
    5. 5.
      +1
      Odevini yapmayan öğrenci nin tedirginligi. sen zaten o siniftan olmadigindan seni baglamiyor. Ama artik toplumda zihniyet tembel oldugundan o yapiyorsa bende yapayim demek yerine ben yapmiyorsam oda yapmasin diyenler çoğunlukta.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster