/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 126.
    +1
    Özellikle mühendisler hak ettiklerinden çok daha azını alıyor gibi bir görüntü var Ama ortalamayı yeni mezun tecrübesiz 1500-2000 lira civarlarına çalışan mühendislerin düşürdüğünü de es geçmemek lazım. Benim bildiğim ortalama tecrübede veya tecrübeli bir mühendisin maaşları çalıştığı sektöre ve firmaya göre 3500-20000 arasında değişiyor. Bundan daha fazla alan da vardır daha az alan olacağını sanmıyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      1500 lira adil bir para mı peki? Bugün çöpçü ondan fazla alıyor. Burada biz 6 yıl okuduk diye zirvayan tipcilar sunu bilsin ki 6 yıl okuyan yığınla mühendis var piyasada. Bugünlerde yüksek yapmadan iş falan bulunamıyor.
      ···
    2. 2.
      0
      Lise mezunu vasıfsızların züt yalayarak milletvekili olduğu, okuyanların iş bulamadığı bir ülke burası. Adalet, çıkar ilişkisinden ibaret sadece.
      ···
      1. 1.
        0
        sen lise mezunu olsan deseler sana gel milletvekili ol şukadar mmaş filan gitmicenmi yani
        ···
      2. 2.
        0
        Kendimi sosyokültürel ve politik yönden geliştirdiğime inanıyorsam kabul ederim tabi ama bu lise mezunlarının ki hatta üniversite okuyanlar dahi kendine yakın gördüğü siyasi partiye zütünü pazarlayarak oralara geliyor tabiri caizse.
        ···
    3. 3.
      0
      arkadaşımın babası inşaat mühendisi hes ler filan yapıyo adam 26 bin lira maaş alıyo amk anneside çalışıyo bide yetmiyo diyolar ama babası çok içiyo maaşın yarısını içkiye yatırıyo kumarda oynuyo
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster