/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 26.
    +15 -5
    Öküz gibi çalış sonra denilen laflara bak millet gezerken bizim halimiz kalmıyor kütüphanelerde kolay mı lan doktorluk sırf bu zihniyetiniz yüzünden gibtir olup gitmek istiyorum bu ülkeden.
    ···
    1. 1.
      -1
      Defol git seni tutan yok. Yalnız bizzat bir süre Avrupada yaşamış biri olarak söyliyim Türkiyede kazandığını Avrupa'da nah kazanırsın! Bir inşaat işçisiyle, berberle aynı parayı kazanacaksın devlet hastanesinde çalıştığında. Çünkü orada orada insan insandır, doktorlarda züt kalkıklığı da yoktur.
      ···
    2. 2.
      +1
      Adamsın buradaki tıp okuyan veledinden tut gibindirik uzmanına kadar hepsi kendini ülkenin sahibi sanıyor. dıbına koduklarım!
      ···
    3. 3.
      0
      gibtir git amk ilaç yazıp yolluyonuz adam kanser olmuş amk
      ···
    4. 4.
      +2 -1
      Ulan dıbına kodumun cahilleri biz çok meraklıyız sanki bu ülkeye. tıpa girene kadar ayrı çalış okumak için ayrı çalış üni bitsin tusa çalış tusu kazan asistanlıkta düşük maaşla hayvan gibi çalış. Uzman ol anadolunun gibindirik kasabasına atan zorunlu hizmet yap sonra da gel bu Anadolu çomarlarının cahil laflarını dinle.
      Yurtdışında doktor maaşlarını görmediniz galiba siz. amerikada en çok maaşı alan mesleklerdendir doktorluk.
      Peki bu ülkede niye duruyon gibtir git diyeceksiniz. yobaz çomarların ortadoğu ülkesi yaptığı bu ülkede aklı başında hiçbir genç daha fazla kalmak istemiyo zaten merak etmeyin. Zorunlu hizmetim bitsin en kısa sürede gibtirip gideceğim
      ···
    5. 5.
      0
      Kafasini gibtigim doktor olmak onemli degil hem doktor hem adam olmak lazim o anadolunun gibindirik kasabasi dedigin yerler seni gibsin cogunuz boylesiniz iste dib kafalilar sonra millet niye doktorlari sevmiyo diye aglarsiniz sevilmek istiyorsaniz zutunuz tavana vurmayacak
      ···
    6. 6.
      0
      gibtir git o zaman dalyarak kim tutuyor seni zütveren
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster