/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +74 -3
    Adı Farkhunda, 27 yaşında bir afgan kızıydı. Din kültürü öğretmeniydi. KURAN YAKMADI. Sadece cami önünde muska satan bir adama "BEY AMCA, DiNiMiZDE MUSKA YOKTUR. AYETLER ÜSTÜMÜZE ASALIM DiYE DEĞiL OKUYALIM DiYE iNMiŞTiR." diye tebliğ yapıyor, KURANDAN ÖĞRENDiĞi GiBi.
    AMA O huur ÇOCUĞU YOBAZ SAKALLI pekekent; MUSKA GiBi DiNiMiZDE OLMAYAN ŞEYLERi SATIP PARA KAZANAN, iNSANLARIN DiNiYLE OYNAYAN SAKALINI gibTiĞiMiN GÖTVERENi BiRDEN BAĞIRMAYA BAŞLIYOR:
    "KOŞUN CEMAAT BU KADIN KURAN YAKTI; BEN ŞAHiDiM" deyip o gerçek müslüman kıza iftira atıyor. Gaza gelen cemaat kıza saldırmaya başlıyor. Kız "ben müslümanım. Müslüman hiç kuran yakar mı?" diye kendini savunsa da gözü dönmüş cemaat kızı feci şekilde KAFASINA SOPALARLA VURA VURA, ÜSTÜNDEN ARABAYLA GEÇEREK VE EN SONDA DA YAKARAK öldürüyor ve videoya çekiyor. (DiKKAT!, +18, ETKiLENENLER iZLEMESiN! https://www.youtube.com/watch?v=jyb3G7lZ7PM +18 )
    BUNU NiYE ANLATTIM: BÖYLE YOBAZ GERiCi VE DiNDEN PARA KAZANAN; SAKALLI; VAHŞi HAYVANLARIN NE KADAR TEHLiKELi OLDUĞUNU ANLAYIN DiYE. O KIZI ŞEHiD EDEN huurLARIN HEPSiNiN CEHENNEMDE SONSUZA KADAR YANMASI DiLEĞiYLE...
    ···
   tümünü göster