/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +129 -676
    şimdi;

    1) eğer kaza ve kadere inanıyosanız baştan sıçtınız çünkü tanrı sizin özgür iradenizi kullanmanıza izin vermiyo demektir , şu demek oluyo eğer her şey kaderiniz de yazıyosa ve cennete veya cehenneme gidiceğiniz zaten biliyosa ve olacak her şeyi en baştan yazmışsa kimseye özgür irade hakkı vermiyo demektir.

    2) hz muhafazid 6 yaşında ayşe ile evlenik 9 yaşın da gerdeğe girmiştir , şuan da biri böyle bişey yaptığında çocuk istismarcılığı kabul edilir ve çok büyük suçtur , peygamber yapınca sorun yok mu ?

    3) Kuran-ı Kerim güneşim ayın yıldızların geceleri secdeye gittiğini söylüyor ama böyle bişey olmadığını dünyanın döndüğünü biliyoruz

    4) Kuran da Kadına dayak serbesttir hatta dövülmesini söyler derdi ne bu dinin kadınlarla ?

    5) Kuran da kadının kapanmasını söyler ne yani koskoca evrenin yaratıcısı kainatın bütün her şeyin sahibi kadının saçını neden tabulaştırır ne yani saç gözükünce ne olur ?

    6)şeriat yani müslümanlık kuralların da eşitsizlik kadına dayak çocuk istismarı adam kayırma her şey var

    7) yanılıyosanız beyler ya yanlış tanrıya inanıyosanız yada hiç tanrı yoksa , ya yerlilerin tanrıları gerçek tanrıysa ya hrıstiyanlıksa ya başka biriyse ya da hiç yoksa ??? her din kendi inanışını duasını kendi ibadetini yapmış salak mısınız la siz ?

    8)kuran da sürüsüyle çelişki var kalkıp da burda kuranı okumadan müslümanım diyen insanlar yapmayın gözünüzü sevem

    sorusu olan varsa yanıtlarım buyrun
    ···
   tümünü göster