/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9
    Araştırmalarım sonucunda kasabadaki kömür madeninde 1962 yılında yangın çıkmış. Görevliler kontrol altına almaya çalışmış ama başaramamışlar. Yangın tüm madene yayılınca kasabanın altı yanmaya başlamış. Yerlerde yarıklar açılarak zehirli gaz havaya salınmış. Orada yaşayan insanlar başka yere taşınmak zorunda kalmışlar. Söylentilere göre oraya giden insanlar geri dönmemekte. Yanından geçen insanlar da siren sesleri duyduklarını, çok yoğun bir sis olduğunu ve sislerin arasında dolaşan varlıklar gördüklerini iddia etmekte.
    Kızımın çok kez garip davranışlar sergilemesinden önce bu tür mistik olaylara , doğaüstü şeylere inanmıyordum. Şuanda da inanmakta zorluk çekiyorum. Annie nin o tabelaya bakıp 'Silent Hill' kasabasını göstermesi sürekli aklımı kurcalıyordu. Birkaç gün sonra oraya gitmeye karar verdim. Tabi catherine e haber vermeyecektim. Çünkü o , bu tür şeylere inandığını büyücünün dediklerini ciddiye aldığını gördükten sonra anlamıştım ve bu konu üzerinde çok tartışmıştık.
    ilk olarak catherine e annie yi bir süre buradan uzaklaştırmak amacıyla tatile gitmek istediğimizi söyledim. işi bu sıralar yoğundu, dolayısıyla gelemeyecekti. Kızımızı buradan uzaklaştırma taraftarı olduğu için kabul etti. işten bir haftalığına izin aldım. Valizleri hazırladık. Ne olur ne olmaz diye yiyecek de aldık ve yola koyulduk.
    ···
   tümünü göster