/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9
    15 şubat 2007
    Çok istekli olmasam da büyücünün kontrolünde hareket ediyorduk. Yemeği yiyip yattık. Alarm sesiyle uyandık. Koştura koştura annie nin odasına gittim. Catherine o sırada büyücüyü arıyordu. Odada kimse yoktu. Hemen paltomu alarak dışarı çıktım. Arabaya atladım, catherine i beklerken çalıştırdım. Büyücünün telefonu açmadığını söyledi. Garipti. Nereye gidebilirdi hiç düşünemiyordum. Tam yola çıktığımızda yerde iz şeklinde kan olduğunu farkettim. Endişemiz artmış bir şekilde kan izini takip etmeye başladık. Tam anayola çıkarken tabelanın yanında bekleyen annie yi gördük. Bir yandan içimiz rahatlamıştı. Hemen arabadan inip yanına koştuk. Üstünde hiç kan lekesi yoktu. Alarm çaldığı gibi çıkmıştık. Arabayla 5dk uzaklıkta olan mesafeyi bu kadar kısa sürede yürüyerek nasıl almıştı? Annie yi canlı bir şekilde bulmuş olmamız bizi az da olsa rahatlatmıştı.
    - Gel annie , eve geri dönüyoruz.
    Eliyle yol kenarındaki tabelayı gösteriyordu. ' Silent Hill' yazıyordu. Yanına gidip kucağıma aldım ve arabaya bindirdim. Catherine dehşete düşmüştü. Sürekli
    - Birşey yok canım, herşey geçti . Bak eve gidiyoruz. Diyordu.
    Eve geri döndük. Sabah ilk işimiz büyücüyü görmek oldu. Olayları anlattık. 'Silent Hill' deyince bakışları değişti.
    - Sanırım kızınız oradaki bir varlıkla irtibata geçti. Bu olay beni aşar. Bundan sonra kendi başınızasınız.
    + Ne varlığı ne irtibatı ? Neyden bahsediyorsun?
    - Orası lanetli bir kasaba. içinde şeytani varlıklar gezinmekte. Buradan taşının. Yeter ki bu kasabaya uzak durmaya çalışın. Kesinlikle ama kesinlikle o kasabaya uğramayın.
    + Ne laneti be kadın. Böyle şeylere inanmam. Zaten doktorlardan sonuç alamadığımız için belki çözülür ümidiyle çareyi burada aradık. iyice saçmalamaya başladınız. Kalkın gidiyoruz.
    Arabaya bindik ve evin yolunu tuttuk. ilk işim bu 'lanetli' denilen kasabayı araştırmaktı. Buraya taşıdığımız sıralarda bu kasabanın lanetli olduğu ve oraya gidenlerin geri gelmediği ile ilgili söylentiler duymuştuk. Evden kasabaya arabayla ortalama 1 saatlik yol vardı. Bilgisayarı açtım ve internetten 'Silent Hill' diye arattım.
    ···
   tümünü göster