/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +451 -21
    Evet panpalar hepinizin bildiği üzre Serkan inci uzun süredir güzeller güzeli Nevruz hanimla aşk yaşıyordu, bu yuzden Nevruz yengemiz ekranlara veda etmişti, nişan da takildi (#169329516).
    Son görüşmemizde Serkan abimiz o kadar heyecanlı görünüyordu ki mutluluğu resmen gozlerinden okunuyordu. Adeta Nevruz aşkı onu büyülemişti ♡






    ikisiyle de röportaj yapma şansı yakaladık ve bakın neler konuşuldu :

    Güzel yengemiz Nevruz hanima ilk kez birine evet dediniz sasirttiniz dedik o yine carpici konusmalariyla bizleri yine şaşırttı;
    " Ben bu evlilik progrdıbına geldigimden beri aynı seyi soyluyorum. Tarkan'a benzesin ve beni o anda etkilesin. Serkan tam aradigim eş adayiydi. Iki kez evlendim ikisi de hevesti ama Serkan benim için ölümsüz bir aşk olacak. O benim aşkım, canım herşeyim. Onsuz nefes bile alamiyorum. Dugunumuz var yakinda hepinizi bekliyoruz" seklinde, yuzunden hic eksilmeyen guluslerle cevap verdi.






    Serkan inci'ye de Siz Serdar ortaç hayranisiniz ve sirf Nevruz'un Serdar ortaç'a olan benzerligi icin talip olarak gittiginizi soylediniz neler diyeceksiniz, diye görüşünü almak istedik, o da:
    " Evet Nevruz'u Serdar ortaç 'a benzetiyorum aşırı bir sekilde hem de, doğacak çocuklarımız da tarkan serdar karisimi birsey olacaktir. Biz çok mutluyuz, Nevruz ve ben birbirimiz için yaratildik. Iyiki talip oldum iyiki hayatimin aşkını buldum. O benim karabiberim, onun üçüncü ve son kocası olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hepinizi dugunumuze bekliyoruz tarih bile aldık. 01.04.2016" şeklinde açıklama yapti.






    Ciftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Darisi tum bekarlarimizin başına ♡♡♡

    DÜĞÜN TARIHI 1 NiSAN 'DAYMIŞ. ŞAKA GIBI BIR DÜĞÜN OLACAK DIYE TAHMIN EDIYORUZ!!!
    ···
   tümünü göster