/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +17
    ilk başlığa göz atarak konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz (bkz: http://www.incisozluk.com.tr/e/166401063/)

    Beyler bundan 4 ay önce bir liseli kardeşimizi kekoların elinden tarkanın oğlu altar gibi akuuvak yaparak kurtarmıştım. bu olayın yaşandığı okulun da kahramanı oldum. bu arada pgiboloğum, kliniğimin önünde arada adıma tören falan yapıyorlar. hastanede yatan mahmut hoca'yı ziyaret eden binlerce öğrenci gibi. o tarz bi mutluluk içine giriyorum.

    beyler işte önceki olaydan da hatırlarsınız bir kaç kürt sürüsünü pataklamıştım. bu aq çocuklarını bilen bilir, dayağı yediremezler adam toplar intikam almak için gelirler. benim de adım çıkmış bi kere yerim yurdum belli, uçan adam tabelaları bile asmışlar sokağın başına.

    bu amk çocukları 3 ay beklediler, hazırlandılar. da neyin hazırlığı aq, büyük taaruza mı hazırlanıyorsunuz huur çocukları.

    beyler ben genelde öğle vakti yemek yemeye aşşağı sokaktaki tostçu şükrü abinin yanına giderim. benim için bi alışkanlıktır.

    gittim şükrü abinin yanına, oturdum masalardan birine, tostu bekliyorum. önceki olay da bu tostçunun önünde geçmişti hatırlarsınız. oturduğum yerden o imamhatip lisesi gözüküyor beyler. saldırının geleceği yer orası yani.

    ulan tostu yiyorum, imamhatipten bi kalabalığın geldiğini gördüm , kalabalık değil aq, bir tabur liseli geliyor aq, aralarında 2 metrelik, 120 kiloluk adamlar da var. bildiğin sauronun ordusu aq, orklar ananmı gibmeye geliyo anlıcağınız.

    benim kliniğin olduğu sokağa girdi bunlar, bağırmaya başladılar. "çık ulan huur çocuğu" diye bağırıyorlar. amk 1 insanım lan 300 kişiyle iş yerimi basmanın mantığı nedir?

    beyler ben napsam diye düşünüyorum şükrü abinin şevkatli kollarının arasında. o ara bu kahramanı olduğum liseden bi çocuğu aradım. çocuk da okulun abisi kıvamında biri. dedim koçum bütün fedaileri topla karşı taaruza geçiyoruz. tamam abi dedi. 15 dakika sonra o anadolu lisesinden de 1 tabur adam çıktı geldi. bu diğer keko sürüsü de bunları gördü bunlar da o tarafa doğru harakete geçtiler.

    bu iki tarafın ortasında bi cadde var. caddenin iki yanında da bi tomar liseli. toplam 700 kişi var. gören miting var zanneder aq o derece insan. ben de şükrü abinin çatısındayım. kavga orjinal bir şekilde girmeyi planlıyorum.

    derken bizim oğlanlar bu kekolara saldırıya geçtiler, kan gövdeyi zütürüyor, başkomutanlık meydan muharebesi aq, ben de çatıdayım, çıkartım üstümdeki kazağı, allaahuu akbar nidalarıyla bu liselilere ellerimde şükrü abinin paspasının deynekleriyle hucüm ettim.

    beyler insan insana böyle vurmaz aq, ben gördüğüm liselinin kafasına sopayı geçirdim, en son 20 kişi tarafından kovalanıyordum, gerisini de hatırlayamadım. gözlerimi hastanede açtım

    ama o muhitin uçan fedaisi olarak yine bir dövüş olayına imzamı attım. şimdi o efsane olduğum okula heykelimi dikmeyi planlıyorlar. hayırlısı..
    ···
   tümünü göster