1. 1.
    +36
    ekşisözlükte kız düşürmek için birkaç yol vardır, bazılarını sıralayayım;

    1-)Ekşibition: Bu dıbını gibtiğimin sitesinde özellikle teşhir altında insanlar irl fotolarını paylaşırlar, yannan yannan tiplerdir alayı. Kız fotolarının altında bir kıza yapabilinecen nasıl yavşaklık varsa yapılır, daha sonra gidilir o kızın entrylerine bakılır, pm'ler atılır ve muhabbet açılır. Zirve, etkinlik gibi yannanlıklarla buluşulur, gerisi size kalmış amkafaları.

    2-)Sourberry: Burada djseniz ve slow/lounge/nujazz temalı şarkılar çalıyorsanız, illa bir kız dinliyordur. Ekşi kızlarının çoğu attention whore oldukları için(hepsi değil tabii ama çoğu öyle), illa yazacak birşeyler bulacaktır. Burada ihtiyacınız olan şey, mikrofon. Yayın üzerinden muhabbeti kuracaksınız, sonra aynı şekilde entry/pm şeklinde açacaksınız.

    3-)Aşk, ayrılık konulu entryler: Eğer ki duygusal bir yavşaksanız, bu tarz entrylerle entel ekşi kızlarını etkileme olasılığınız vardır. Bunlarla uzun uzun mesajlaşabilirsiniz, ama tavlama olasılığınız düşük olabilir.

    4-)Popüler kültür hakkında entryler: Ugg, LV çanta gibi yannan yannan şeyler hakkında entryler girerseniz eğer, yine kızlar tarafından mesaj alma ihtimaliniz vardır. Sonuçta bu tarz entryler, size "kaliteli" bir insan izlenimi yaratır, oysa yannan kafası gibi kara cahil bir adamsınızdır.

    5-)Fırat hakkında entryler: Uğur Gürsoy'un Fırat isimli amcık kadar bir veledin ve maceraları hakkında "ay ne kadar şirinnn, ay beslenir ki bu" gibi huur çocukluğuna varabilecek kadar zütveren ve kaypak olursanız, kızlar size yine mesaj atabilirler. "Ay bence de çok tatlı =)=)=)" gibisinden. En fazla köpekleri olursunuz ama yine de deneyebilirsiniz.

    6-)Kız yazarların kendi başlıkları: Baktınız ki natural born yüzsüz bir yavşaksınız, gidin kendi başlığı altında yavşayın, bu denenmemiştir, geri tepme ihtimali yüksektir, bilmiyorum.

    Hadi bakalım, kolay gelsin muallakler.
    ···
   tümünü göster