/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    25 mart 2016 cuma
    Bu sabah uyandım kahvaltı için fırından 2 simit aldım ve yumurta haşlayıp iyi bir kahvaltı ettim. Dersim 13.30 daydı ve evde pineklemeyi seviyordum. Babam faturaları yatırmak için öğlene doğru evden çıktı. Bende içgüdülerimin sesine kulak vermeyi denedim. Eskilerden kalma evimizde otopedik denebilecek boyun şeklini alabilen rahat bir yastık var. Onun kılıfını çıkardığımda silikon gibi bir maddeden olduğunu farkettim. Dokunduğun zaman aynı insan tenine ve etine dokunuyormuşsun hissi veriyordu.
    Yastığı 2ye katlayıp iple bağladım. Mutfaktan naylon poşet aldım ve katladığım bölüme sıkıştırdım. Ve gözlerimi kapatıp güzel bir kadını gibiyormuşçasına silikonu ellerimle mıncıklayıp, sıkarak gibmeye başladım. içimden bir karıyı giberkende aynı hissi verdiğine yemin ediyordum. Şimdi aklıma geldi keşke kulaklıktan kadın orgazm seslerinide açsaydım.
    Neyse gel git yaptım ve lavaboya koştum boşalmak için, ilk defa lavaboya boşalmıştım benim için farklı bir deneyim oldu. lavaboyu ve kendimi temizledim ve kanıtlarımın hepsini yoketmek için titiz bir şekilde çalıştım. Farklı ve tatmin eden bir deneyim olmuştu.
    Derken 13.30 olan ders zamanım geldi 13 gibi evden çıkıp okula gittim. Medyatik hocamızın dersine girdim. Bizi tek tek tahtaya kaldırdı ve sorular çözdürdü. Bilmediğim bir soruyu çözüyormuş gibi davrandım ve nasıl olduysa onu inandırdım. Bütün sınfı kandırdığıma inanamıyorum :') . Derse pastörize sütün neden piyasada satıldığını anlamadığımı söyledim. Sonuçta sütü proteini, yağı, mineral madddeleri için içiyorum. Sütü hiç içindeki vitamin ve kalan canlı mikroorganizmaları için içen varmıydı ? Zaten sütün içindeki vitaminler yok denecek kadar az ve mikroorganizma hastalık yapıcı olabilir. Ayrıca uht sütte protein denatürasyonu falan filan diyorlar ama ben pek aldırmıyorum. Bence proteinin metabolize olma yeteneği bile artıyor ve pişmiş sütün tadı daha lezzetli oluyor bence.
    Neyse ders bitti ve laboratuvarda stomacher homojenize edip içine ekim yaptığımız petrilere bakmaya gelmişti sıra. Bir tarafa maya ve küf diğer tarafa staphylococcus aerus araştırması yapıcaktık. Staph lardan 3 ve 4 tane sayabildim ancak hiç maya ve küf gelişmemişti. Petrileri çöpe attım ve defterime raporumu yazdım. Derken liseden bir arkadaşım beni sabah arayıp bugün birşeyler yapalım gibisinden konuşmuştu bende tamam demiştim. Beni aradı ve konuştuk buluşacaımız yeri ayarladık. Bir kıza yemek planı yaptırması ve haftaya beraber yememiz için onu hafif ikna ettim. Evin yoluna koyuldum. Eve geldim ve kendime 3 yumurta kırıp tavada yedim. Derken arkadaş mekana geldiklerini belirtti bende buluşmak için evden çıktım. Hava yağmurluydu. Bir dönerciye oturmuşlardı yanlarına gittim biraz sohbet ettik. 3 kişiydik. Diğer arkadaşı evine bırakıcaktık çünkü telde konuştuğum arkadaşın arabası vardı. Diğer arkadaşı yağmurlu bir gece ve yoğun trafikte evine kadar bıraktık. O da trafiğin yoğun olması sebebiyle bizi evine davet etti ve ailesine haber verdi. Evlerine geldik. Ailesi gayet misafirperver ve güleryüzlüydü. Biraz ziraat ten ve hayvancılıktan muhabbet ettik. Yemek yedik sohbet ettik arkadaşın odasına geçtik bize nasıl stop motion kamera yöntemlerini gösterdi. Odasındaki kitaplığa göz attım. Babasının yaptığı kılıç, balta, ve çeşitli bulgarca veteriner kitaplarına göz attım. Muhabbet ettik ve arkadaştan sherlock holmes in bir kitabını aldım. Diğer arkadaşta bir tane aldı okuyup geri vericektik. Babası ikimize birer ev yapımı şarap hediye etti. Ve arabaya atlayıp eve geri geldik. Geldiğimde herkes uyumuştu bende biraz öteki gündem progrdıbını izledim konu haktan akdoğanla ufolardı biraz izleyip yattım.
    Saygılar günlük.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster