/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +22 -14
    Pampa müslümanlık varken bunu biliyorken ve bunun hakkında araştırma imkanına sahipken müslüman olmazsan cennete giremezsin bukadar basit
    ···
    1. 1.
      +1
      helal et panpa.

      @1 kardeş sana şunu sormak istiyorum dürüstçe cevap verir misin ?
      şimdi sen çok başarılı bir öğrencisin veya işçisin çalışansın farketmez, ama çok fena başarılı, böyle iyi işler beceriyorsun felan filan. Ama patronuna küfürler ediyorsun, ana avrat sövüyorsün, yumruk atıyosun saçma sapan hareketlerde bulunuyorsun diyelim. O patron seni işten kovar mı ? yoksa sırf başarılısın diye katlanır mı?
      ···
    2. 2.
      0
      @1 lan tamamen katılıyorum. Ben de çok düşündüm bu konuyu. Eğer Hıristiyan olarak doğsaydım islam'ı araştır mıydım? islam hakkında ne düşünürdüm?
      1- Müslümanların çoğu cahil
      2- Birsürü terör örgütleri var (Işid vb.)
      3- Kadınlara değer vermiyorlar(Suudi Arabistan vb.)
      Şimdi panpa açık açık söylüyorum eğer Hıristiyan olarak doğsaydık çoğumuz Müslümanlardan nefret edecektik. Bunu kabul edin. O yüzden bize olan ön yargılarına çok da kızamıyorum. işleri çok zor bence, içlerinde araştırıp Müslüman olanlara helal olsun, bizden daha çok hak ediyor cenneti.
      Edit: helal et panpacım
      ···
    3. 3.
      0
      Eğer Müslümanlık dininden haberin varsa ve buna rağmen Müslüman olmuyorsan Cennete giremezsin ancak böyle bir dinden haberin hiç olmadıysa (afrikadaki soyutlanmış kabileler haberi olmayan insanlarvb) onları bilmiyorum
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster