/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +101 -8
    Beyler uzun bir yazı olacak ama part part yazmicam tek entryde bitirip rahtlamak istiyorum.

    Herşey lise son da başladı utangaç biriydim ama bir kıza aşık olmuştum adı yağmur idi. Ona açılmam lazımdı çünkü hayatımda ilk defa böyle güzel bir kız görmüştüm .

    Önce arkadaşları vasıtası ile ona yaklastim. Sonra çok iyi arkadaş olduk hergün bi yerlere gidip geziyorduk. Ona gittikçe daha çok baglaniyordum derken lise bitti üniversite sınavına hazirlandim. Ve kazandım.

    Ama gitmedim neden mi yağmur için . Bana gitme bir sene dur sonra beraber gidelim demişti . Bende tamam demiştim .

    Para kazanmam gerekiyordu boş dolaşamazdim. Yaş da olmuş 19 artık babamdan para istemeye utaniyordum ve surekli evde benim yüzümden tartışma çıkıyordu.

    Hiç dövüşken olmamama rağmen sevdiğim kız için sürekli birilerini dovuyordum. Babam artık benden bikmis olsa gerek ki Istanbul'da ki dayımı aramış ve beni oraya çalışmaya yolluyordu . Aslında bu hoşuma gitmişti artık para kazanicaktim.

    Istanbul'da dayımın bi otobüs şirketinde arabasi vardı beni ona muavin aldı. Ama o günden sonra günden güne çöküyordum . Hem sevdiğim kızı özlüyordum hem de araba dayımın olduğu için her şeyini ben yapiyodum.

    Her gün en az 2 kere sefer yapiyoduk ve her seferden sonra arabayi yıkayıp temizlemem 1 saat sürüyordu. zaten 6-7 saatte bir sefer sürüyordu bana çok az vakit kalıyordu. Nerdeyse günde 1 saat uyumaya hasret kalmıştım.

    Derken yorulmuşdum iyice bitkinlesmistim. Dayım beni görüp köye göndermişti bi kaç gün kendine gel demişti. Bende sevinmişdim tabi sevdiğim kızı gorecektim. Köye vardım 5 aydır gormedigim yağmur iyice guzellesmisti. Dokunmayi bırak bakmaya kiyamiyordum. O gün evleri boşmuş tüm günümü onla geçirdim . Diğer gün annemle biraz konuşup tekrar Istanbula gidip işe devam ediyordum.

    Ama çökmem devam ediyordu iyice zayıflamıştım. Ama her ay sonu aldığım para her ay artiyordu. Çünkü şoföre 120 verirken kendim 150 lira alıyordum ve her ay fazladan yolcu alıyordum.(kaçak)

    Normalde yağmur ile hergün konusuyordum ama son 3 gündür hiç mesaj atmamisti.

    Ben merak etmeye başlamıştım. Buna mesaj attiğımda cevap da vermiyordu. Bende dayımdan izin alıp 1-2 günlüğüne köye gittim ama benim kızı göremedim.

    Annesine sorduğumda kızın üniversiteye gittiğini söyledi. O gün hayallerim yıkıldı. Beraber gidecegimizi söylemişti. Ama bana söylemeden üniversiteye gitmişti . Artık o kazanıp biriktirdigim paranın hiç bir önemi yoktu yaklaşık biriktirdigim paradan 2000 lirayı yirtmistim. Pgibolojim bozuldu kendime ev tuttum tek başıma yaşamaya başladım. Babamla da kavga ettik evdede istenmiyordum. Kıza Wpden mesaj atacaktim bi baktım engellemiş.

    Şuan bu olanlar üstünden baya bi geçti . Kız wpden engeli kaldırmış ona sordum neden gittin dedim . Cevabı şu oldu ;
    Çok üzgünüm x sana veda etmeden gittiğim için gerçekten üzgünüm ama öyle gerekiyordu. Şuan mutluyum ve sevgilim var bir daha beni rahatsız etmezsen sevinirim .

    Edit : resimdeki sevgilim değil ve ferre'de değil çünkü arkadaşım attı.
    ···
   tümünü göster