/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1501.
    +19 -2
    yatağa yatırıp üstüne çıktım. bu sefer gibmeye kararlıydım amk zeynepini. üstümdeki tshirtümü çıkartıp boynuna yapıştım. bi elimle göğüslerini avuçlarken diğer elimle dıbına atmıştım. ben elimi attıkça elimi çektirmeye çalışıyordu. sonra

    -halidaki yapmayalım. dedi.

    o an nasıl bir dejavu yaşadıysam aklıma çiçek geldi. göğsümde bir sancı hissettim. kalbim sıkıştı. aklıma ilk gelen şey herifin biriyle çiçeğe grup yaptığımdı. sevdiğim kadına grup yapmıştık. ve intihar etmişti. ilk hikayeyi okuyanlar bilir.

    gerçekten ne yaptığımı bilmiyordum zeynepin yapma demesine rağmen üzerindekiler çıkartmaya başladım. sarhoş olduğundan çokta karşı koyamıyordu. en çırıl çıplak kaldık. ben bunun göğüsleri emerken orta parmağımı dıbına sokmaya başladım. ulan dedim bir de ayak yapıyordu amk kevaşesi bakireyim diye. sonra aşağıya doğru eğilip dıbını yalamaya başladım. bu iyice zevke gelmişti artık. dalgayı bunun ağzına verdim ama amatördü. dişlerini değdirerek yapıyordu. sonra ben dalgayı tuttum bunun dıbına soktum. ahh diye bir ses geldi. ışıkta kapalı zaten. ben bunu canla başla gibiyorum.

    bunun amcık iyice sulandı. sonra en son işim bitti ben bunun üzerine boşalmak için haşmetliyi çıkartıp bunun karnına boşaldım. ama kızın yüzüne bile bakmıyorum. aklıma gelen o olaylar birden acımasız bir insana dönüştürdü beni.

    etrafı temizlemek için çekmecedeki peçeteyi alıp ışığı yaktığımda kendimden bir kez daha iğrendim. etraf kan. çarşaf kan. zeynep kız bildiğin göz yaşlarına boğulmuş içten içe sessiz sessiz ağlıyor. ben ışığı açınca hıçkırmaya başladı. dondum kaldım öylece...
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Bozdun mu lan kizi xD
      ···
      1. 1.
        0
        kahkaha attım puşt
        'aklıma ilk gelen şey herifin biriyle çiçeğe grup yaptığımdı'
        ···
   tümünü göster