1. 7501.
    +1 -1
    3 ay oldu bırakalı. 3 ayda 1-2 kez ferre izlemişimdir o da toplasan 3 dk sürmez. ders çalışmaya başladım artık günde 4 saat.

    amk eskiden pcnin telefonun başından kalkmazdım şimdi gidiyorum kütüphaneye doğru düzgün dersimi çalışıyorum. tabi 31'i bıraktım diye değil tamamen benim de azmim isteğim var.

    insanlarla konuşabiliyorum artık, yüzlerine bakıyorum, bilerek muhabbeti uzatıyorum. bugün mesela migros'a gittim, paypala para attırıcaktım, kasiyere bildiğim şeyleri sordum sırf muhabbet etmek gözünün içine bakabilmek için.

    bunlardan başka birşey yok. pc hala var biraz, abur cubur var (cips kola içmiyorum bıraktım, çereze sardım bu aralar onuda bırakmam lazım).

    benim beceriksizliğim 31'i ferreyu bırakınca düzelir, elim işlere daha yatkın olur dedim ama tık yok amk. Haftasonları babamın yanına gidiyorum çalışmaya usta işi gösteriyor, kafada anlıyorum işin nasıl yapılcağını herşeyi çözüyorum ama el becerim yok. tek bu konuda birinin bana tavsiye vermesi lazım, moralim bozuluyor amk benden 10 yaş küçük çocuk işi yapıyor ben yapamıyorum.
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa el becerisi 31 le alakalı değil bende bıraktım ama aynı el becerim yok bizede okumak düşüyor *
      ···
    2. 2.
      0
      hacım ben dedim herhalde daha becerikli falan olurum ama yok birşey değişmedi o konuda amk. her yaz gidiyorum babamın yanına 3 ay. ufacık bebeler işi yapıyor ben yapamıyorum amk çok koyuyor.
      ···
   tümünü göster