/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    beyler bu olay başıma 3 sene önce geldi, 2-3 parta biter

    o zamanlar lise 3. sınıftaydım okulda da kendime has bir tarzım ortamım vardı. imam hatip lisesinde olduğumdan kızların gözlerinde bir zeus gibi yıldırım çakıyordum.

    neyse işte benim pederin bir arkadaşı var ben bildim bileli dostlar. bunun eşiyle sorunları var, eşi ilk evlendiğinde çarşaflıymış daha sonra kafayı yemiş hatta sokağa çırılçıplak atlamış komuşları zapt etmiş falan böyle bir manyak kadın. bunun karısı daha sonra deli rolü kullanarak adamı da delirtti yemek yapmaz bakkala her ay gider bin küsür borç yapar adam ödermiş anlattığına göre. şimdi bu adam olay yaşandığı zamanlarda yeni boşanmışlardı tek yaşıyordu. evleri de mahalle ortamı komşuluk falan.

    bir gün bunlar pederle gene buluştular o sırada bende pedere takılmıştım işte bunu eve bırakıcaz geldik evinin orda indirdik vedalaştık ayrıldık derken bir gün ortamda bana seninle bir şey konuşucam dedi babamdan gizliye gizleye, şaşırdım ulan diyorum senin benle ne işin olur peder ağzımı arattırıyor diye düşünmeye başladım.

    bu adam : m bende : z

    m: seni biri görmüş bizim sokakta seninle bir şeyler yaşamak istiyor.
    z: abi nasıl görmüş kim bu nasıl biri.
    m: iyi biri bizim komşunun kızı, çok güzel biri ama bunun gizli kalmasını istiyor.
    z: kime söylicem sanki olur abi olur. nasıl görüşücez peki ( o zamanlar tabi her liseli gibi önüne gelene atlayanlardanız tabi böyle armut gibi oltaya geliriz )
    m: benim evi ayarlarım görüşürsünüz, haber veririm sana.

    ulan iyice tırstım tanımadığı biri nasıl hemen ilişkiye girmek ister, ben ilk başta ilişki istiyor diye anlamadım ama bu muhabbetin sonu belliydi. ben iple o günün gelmesini beklemeye başladım..

    ilgi olursa devam ediyorum arkadaşlar
    ···
   tümünü göster