/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +2
    ben de ps4 de takılıyordum, ne zaman rainbow six siege aldım ve konsol dan yannan gibi oynayamadım işte o zaman sinirlenip bi tane pc topladım. online fps lerde kesinlikle pc şart, division ı konsoldan oynayabilirsin sorun çıkmaz. bana sorarsan her türlü pc çünkü community si daha çok ve pc ye daha sık güncelleme gelir.

    özet: konsoldan pc ye geçtim inanılmaz rahatım
    ···
    1. 1.
      0
      eyvallah da amk ps alanlar dort sene kullaniyor pc iki senede kart istiyor amk
      ···
    2. 2.
      0
      birisi yazmış ps a klavye mouse bağlanıyor diye. online oyunlarda yasak yapamazsın sistem izin vermez. izin verse bile farkedilirse plus üyeliğini çöpe atarlar verdiğin paraya ağlarsın öyle olsan millet gerizekalı mı gitsin dünyanın parasını kartlara versin. alır konsol iki de mouse klavye bitti amk ondan sonra oyna senelerce.

      edit. ayrıca konsolda sabit 30 fps alırsın üzerini almana imkan yok. 30 fps de ani kamera açı değişikliklerinde yüksek efektlerde kasma olur spike adı verdiğimiz. ve anın tadını kaçırır. pc de sabit maksimum 60 alırsın oyun hızın daha kaliteli olur saniyede aldığın ekran karesi de fazla olur. ayrıca pc grafikleri çok daha iyidir. seçim sana kalmış ben sadece uncharted, gta, need for speed tarzı oyunları severim diyorsan ps4 al. ama yok ben moba oynarım dota, lol, cs go, call of duty vb. dersen ps alacaksın.
      ···
   tümünü göster