/i/Tespit

  1. 1.
    +679 -61
    Ben orta halli bir ailenin kızıyım ve ailemden utanıyorum bana gerici ve yobaz geliyorlar annemin whatsappı bile yok düşünebiliyor musunuz? Babamın ne kadar kazandığınınsa benim için pek bir önemi yok zaten beni kırarsa ağlayıp evi terk ederim diye korkuyor bende böylece parasını yemeye bakıyorum . Arkadaşlarımla sürekli dışarda olduğumve instagram ya da snapchate fotoğraf koyabildiğim için çok mutluyum.E yani insanların benim ne kadar çok gezdiğimi ve ne kadar sosyal olduğumu bilmesi gerek . Gittiğim yerleri de mutlaka belirtirim ki birkaç yalaka arkadaşım ne kadar çok geziyorsun desin . Ayrıca her kapalı ortamda desibel rekoru kıracak kadar sesli gülerim ki insanlar bana baksın . Muhafazakar ailem beni namuslu biliyor ama ben herkese vurduruyorum.

    Size biraz giyimimden bahsedeyim . Hergün mutlaka farklı bir şey giymem gerek yoksa insanlar zengin olmadığımı anlar . Ayağımdan yandan fermuarlı topuklu ayakkabılar ya da nike ve adidasın fosforlu ayakkabıları asla ekgib olmaz . Daracık tayt ya da yüksek belli yırtık kot pantolon giymessem insanların dikkatini çekemem . Hem böyle giyinirsem erkeklerin dikkatini çekerim ama onlar bakınca abaza deyip tacize hayır diye ortalıkta dolaşmayı ihmal etmem . Üstümde göbeği açık büyük kanyon gibi dekoltesi olan tişörtüm mutlaka bulunur . Göbeğime pirsing taktırmak ya da dövme yaptırmak isterim ama anne babamın tepkisindende korkmuyor değilim . Elimi yüzümü ve gözümü boyamadan bakkala bile gitmem çünkü makyajsız hiç bir taka benzemiyorum . Saçlarımıda mutlaka kıvır kıvır yapıp uçlarını açtırırım . Eğer uçlarını açtırmazsam mutlaka asıl renginden başka bir renge çeviririm , ne o öyle Allahın yarattığı saç rengini kullanmak . Hem zaten herkes öyle yapmıyor mu?

    Kültürüme gelecek olursak her türlü saçma sapan Türk dizisini izlerim . Film kültürü olarakta bir kaç Türk aşk filmi falan izlemişliğim vardır . En son kitabımı ilkokulda okudum . Franz Kafka kimdir desen bilmem çünkü kitap okumak zaman kaybıdır benim için , kafede oturup benim gibi olan arkadaşlarımla aynı boş dedikoduları yapmak varken o da neymiş.

    işte ben buyum klagib Özenti Türk kızı.

    Not : Tabiki tüm Türk kızları böyle değildir

    Not2 : Giyim tarzlarının özenti olduğunu belirtmek için farklı bir milletin fotoğrafını koydum
    ···
   tümünü göster