/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +20 -1
    Moralim bozulmuştu... Arabada Müslüm babadan nilüfer'i açtım, eve doğru gidiyordum. Birden kafam attı ve burda ranch denilen yasal kerhanelerden birine doğru yol almaya başladım. Gecem tak olmuştu, bari biraz moralim yerine gelsin dedim.

    Ranch, çiftlik demek ama bu mekanlar çiftlik değil tabi :D
    Şehir dışında, ıssız bir yerde 2-3 katlı büyük evler oluyor, alt kat bar, içkini vs alıyosun bu arada kızlarla muhabbet ediyosun. Beğendiğini alıp yukarı çıkıyosun.

    Bu mekana önceden bir kez gelmiştim, bayağı pahalıydı ama o anda parayı düşünmüyordum. Girdim mekana, altım bi tane corona ve kızları kesmeye başladım. Gecelikli, tangalı, ciksi hatunlar masaları kons misali geziyorlardı. Bende elimde biram otururken önce çok güzel ve genç bir hatun geldi, biraz muhabbet ettik ama çok kibirliydi. Kibirli kızları hiç sevmem, bunu gönderdim ve birkaç dakika sonra kıvırcık saçlı, gözlüklü bir milf ile konuşmaya başladık.

    Hatunun yüzü çirkindi ama vücudu hem o yaşına rağmen mükemmeldi, göbeğinde piercing vs ciksiydi, hemde cana yakın ve alçak gönüllüydü. Biz bu hanım ablayla anlaştık ve 500 dolara 2 saat boyunca mükemmel bir ciks yaşadım.

    Sarhoş şekilde ölmeden eve varabildim ve direkt bayıldım.
    ···
    1. 1.
      +2
      1500 tl ye 2 saat sex hanım ablamız iyi gibmiş seni
      ···
    2. 2.
      -1
      Burda böyle panpalar
      ···
      1. 1.
        0
        hacı 500 dolar 2 saat için çok değil mi ? uçmuş orada fiyatlar hem sen en kadar kazanıyorsun ki 500 doları 2 saate gömebildin
        ···
   tümünü göster