/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    / yarım yamalak hatırladığım geçmişim

    5. sınıf bitene kadar hiç sevemedim sınıf öğretmenimden. Herkesin geç kaldığı sınıfta sadece benim dayak yediğim zamanlar da oldu, sınıftaki diğer çocuklardan dayak yediğim için 'neden dayak yedin' diye bide öğretmenden dayak yediğim zamanlarda..

    7. sınıftayken /ikinci sınıfta hoşlandığım kız 'Merve') benim okuluma, benim sınıfıma geldi, Küçük kağıtlara methiyeler düzüp kendi adımı yazmadan okul bahçesine atardım. Kime yazıldığı bilinirdi ama kimin yazdığı hiç öğrenilemedi..

    Sümsüğün tekiydim lan beyler, okulda ailesi en zengin olan çocuk bendim ama hiç şımartılmadım, Sınıf arkadaşlarım günlük 2.5 lira harçlık alırken ben 1 lirayı yalvar yakar alıyordum.. Taşak konusuydum 'çakma fabrikatör' derlerdi.. Çok defa ağlaya ağlaya okuldan eve kaçtığım oldu ama hiç bi zaman sebebini ailem bilmedi, Hoş! merak da etmediler.

    Merve'ye dönersek, o kağıtların birçok sahibi çıktı, kimin yazdığına dair birçok tahmin atıldı ortaya ama ben hiç bir zaman akla gelmedim. Bu yazdıklarım çok defa okul gazetesine konu oldu. Yazma yeteneğimi ilk o günlerde keşfettim.
    ···
   tümünü göster