/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +29
    Devlet bahçeliyi akrabam şahsen tanır. Kendisi aday adayıydı. Ailem komple millyetçi az çok tanırız. Kendisi bu davaya hayatını adamıştır. Ailesi oldukça zengindi. Toprak zengini ve bir çok gayrimenkulu olduğunu biliyorum. Ama artık hiç bir şeyi kalmadı sanırım. Satıp satıp partiye yatırdı. Bazıları parti üzerinden devlet kapısından gemiler rezidanslar alırken. Devlet bahçeli erimiştir.

    Siyasi yönetimini yanlış bulsakta, devlet bahçeli kişilik olarak meclisteki sayılı insanlardandır.

    Bugünün liselileri her türlü yakıştırmayı yapsa da altın çamura duşerek değer kaybetmez.
    ···
    1. 1.
      0
      madem partiyi bu kadar çok düşünüyor neden istifa etmiyor da partiden istifade ediyor ?
      ···
      1. 1.
        +1
        sen sor diye amk
        ···
      2. 2.
        0
        saol kanka bilmiyodum.
        ···
      3. 3.
        +2 -1
        Partiden nasıl istifade edebilir ? Diyorum ki varını yoğunu partiye yatıran bir adam. Ayrıca akp den kopup parti içinde yer bulan cemaatçi oluşumlar var. Parti içinde bir kaç farklı grup var şuan. Hepsi istifa etmesini istiyorki kendi liderlerini seçebilsinler böyle bir durumda bu yeni lider diğer grupları partiden uzaklatıracak. Bir nevi bölünme ve yeni bir yuvalanma olacak. Devlet bahçeli bir şekilde bu grupları bir arada tutuyor. Yani bolunmeyi engelliyor.
        ···
      4. 4.
        -1
        partide böyle gruplar olduğuna göre devlet bahçeli siyasetin s'sini bilmiyor kendi partisinden haberi yok demektir. millet vekillerini babam seçmiyor sonuçta partiye. ayrıca asıl cemaatçi devlet bahçeli de olabilir.
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      0
      Ya artık yoneticilikten ayrılsın milletvekili olsunda hem biraz dinlensin hemde milletvekili olup biraz siyasetin kaymağını yesin
      ···
   tümünü göster