/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
https://twitter.com/TurkGhostArmy
  1. 1.
    +1
    Şehit sayıları, iktidar maskesiyle yapılan hırsızlıklar, terör örgütlerinin fink attığı, bombaların patladığı, kadına şiddet ve çocuk istismarı, hain başı imralı canisinin posterleri önünde daha bomba patlayalı iki gün olmuşken yapılan keleşli şovlar...

    Her katliam,her toplumsal olay sonrası atılan binlerce protesto tweetleri artık değirmenlere kılıç sallamamaktan farkı kalmamıştır.

    Bu gidişata dur demenin bazı yaptırımlarda bulunarak bu gidişata dur demenin bir yolu var; ORGANiZE OLMAK. Şehit sayılarının en çok arttığı dönemlerde buradan çağrılarda bulunmuştum ama sonuçsuz kalmıştı artık tek çatı altında toplanmanın zamanı gelmiştir. Ne diyor Atatürk; Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

    Günümüzde organize olmanın en kolay ve en iyi yolu internettir. Sosyal medyadan organize olup elle tutulur eylemlerde bulunacağız eylemler derken sakın bizi fistanlılarla bir tutup askerimize ve polisimize kurşun sıkacağımız düşünülmesin. Tunus devrimini hatırlatın (Yasemen Devrimi)

    Gelin ailemize katılın ve bu pgibolojik harpte cephemizi sıkı tutalım
    ···
   tümünü göster