/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +35 -2
    Seyyid Kendiyas hazretleri ayrıca kişiye bazı ilimlerde katabilir. Yada nasihatlar verebilir hani herkes tarafından dilden dile ak sakallı dede vardır. Bunların çoğu hüddamlardır. Korkutmamak için suretinde gözükmezler ve insanların korkmaması içinde ak sakallı dede kılığında gezerler. Uykuda koku alanlarınız olmuştur elbet. Bu koku eğer güzelse hoşunuza gitmişse ervah i ulviyye yani ulvi ( iyi niyetli) ruhlar yada hüddamlar tarafındandır eğer kötü ise zaten şeytandandır.

    ilim olarak hüddamların size vereceği ilimler ;

    Eğer hüddam kulak (mendel) daveti ile ilgili hüddamsa birine sadece 3 4 saniye odaklanarak ve içinizden bunun hakkındaki herşey bilmek isityorum diyerek size gerekli bilgiyi verirler. tabiri caizse size seceresini çıkarırlar. Bunun için yüzde 99.9 hüddam yerine şimdiki medyumlar şeytanı kullanır. hüddamlar arasında en kolay iletişim internetteki adıyla Fekacin Mehmeddir. onuda açıklayacağız hatta davet şeklinde olmayan bi kasemi paylaşabilirim. fakat yinede okumanızı istemem başta ne dedik ; Yalnızca ALLAHTAN MEDED UMUN.

    Devam edelim ; Eğer hüddam gezici bir hüddamsa bu size her türlü gel zütür işinden tutun isa zamanındaki büyülere kadar her bilgiyi verir ama sadece bilgidir bu bu bilgiyi neden verir ? Eğer Allah rızası için insanlara yardım ediyorsanız büyünün çözümü için ilk önce yapılışını bilmeniz gerek. Bundan dolayıdır. Ama bu hüddamlar çok zordur davetleri 6 aylık riyazatlardan bahsedilir. kişi daha 6 ayı doldurmadan kötü bir cin ile etkileşime girer bile sağlam bir iman ve itikad gerektirir.

    Göz hüddamları ise kişinin kalp gözünü açar ve rüyada bazende gerçekte genelde tek olduğunda size öğrenmek istediklerinizi gözünüzün önüne serer tarihten önceki olayları bile. Kötü cin padişahı olarak Dehaneş bunların en büyük örneğidir. iyi olanları genelde bilinmez fazla ama ben isim isim ilerleyeceğim inşaallah.

    Bir de bilgi verici hüddamların şöyle bir yönü vardır bunların şerlileri genelde cin padişahıdır. ve çok tehlikeli kabilelerdir davetlere binlerce orduyla katıldıkları geldiklerinde ise davet eden kişinin çoğu zaman bayılıp akıl hastanesinde şizofreni teşhisi konulması ile sonuçlanır.

    Yazıyorum devam ediyoruz soruları bekliyorum
    ···
    1. 1.
      +6 -19
      Seyyid Kendiyas'a 3 posta attirdim, helal et panpa.
      ···
      1. 1.
        +3
        Ulan kahkaha attım. Allah affetsin :D Tövbe de bin.
        ···
      2. 2.
        -2
        Arap isimleri bana cok ciksi geliyor ne yapayim <3
        ···
    2. 2.
      +5 -1
      Allah yolunda kullanılan büyüler için sadece... den sonrasını okumadım, zira büyünün her türlüsü yasaklanmıştır, insanlığın iyiliğine bile olsa büyüden değil sadece Allahtan medet umun denmiştir.

      Ayrıca geçmiş zamanlarda ilim irfan sahibi insanların fetva vermekten, doğru olduğunu bildiği halde bildiklerini paylaşmaktan çok korktukları-insanları yanlış yola sevk etmemek için- aşikar ken böyle şeylerin yazılıp gerekli gereksiz doğru yanlış bilgilerin verilmesi çok mantıklı durmuyor
      ···
   tümünü göster