/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +197 -23
    Üst edit:Dediğim hikayeye sözüm ve istek üzerine başladım buyrun link:

    http://www.incisozluk.com.tr/e/169883473/

    Beyler öncelikle şuku için değil sözlük içinde yardım ettiğim panpalarımızda vardır sadece olayların kötüye kullanılmasını ve hayatınızın alt üst olmasını istemiyorum...

    Şimdi ilk önce hüddamlardan başlayalım gidip hüddam nedir vs vs böyle tanım bilgileri vermeyeceğim isteyen gider google yazar cevabını alır çeker gider.

    Bu olaylarla uğraşım küçük yaşlarda büyüye mağruz kalmam ile başladı. Cinci hoca medyum gibi sahtekar değilim bakım yapmıyorum haşa Allahtan başkasından meded UMMAYIN ! bu sizin için ilk mesajımız olsun.

    Hüddam hakkında çokca soru geliyor forumlarda bile araştırılma konusu oluyor. Beyler hüddam daveti korkunç felan değildir. Sadece beyin frekanslarınız çok ağır derecede çalışır bundan dolayıda kalıcı hasar olur. Halisünasyon görmeye başlarsınız.

    Hüddamların etkisi çok büyüktür. Davetler ile sadece niyet üzerine gelir oda yalnızca Allah azze ve celle izin vermesiyle olur ve yine aynı şekilde takva sahibi iseniz Allah\\\'a dua ediyorsunuz imanımı güçlendircek deliller gönder Ya Rab ! diye geriside Allahın arzusuna kalmıştır. Davetlerin çoğunda şeytanın isimleri geçiyor sonra ordan oraya koşturuyorsunuz 3 kafalı amcık suratlı peşimden dolanıyor diye.

    En güçlü hüddamlardan 2si ; Ayet-el kürsinin hüddamı ve Allahın El-Kahhar sıfatının koruyucu hüddamlardır.

    Ayetel kürsinin hüddamı seyyid kendiyas hz. emrinde birsürü ordu vardır. Bu ordular cinler aleminin acımasızlarına karşı savaş verebilen ender ordulardandır ve çok güçlülerdir. Fakat şimdiki şarlatanlar bilmez bazı hüddamların ismi geziyor nette çoğu vefat etmiştir.

    Padişah saltanatı vardır ve babadan oğula geçer çoğu kabileden. Nasıl ki Hz muhafazid Mustafa(aleyisselatu vesselam)ın soyundan gelenler seyyid kabul ediliyorsa cinler alemindede öyle kural vardır. Ama bu değişiktir. Anlatacağım.

    Şimdi sadece bilgi ışığında VERMEM GEREKTiĞi KADAR bilgi vereceğim size sırf kötü yola düşmemeniz için.

    Ortalama 20 30 part eğer çok ısrar olursa netteki davetlerin yalancılıklarına kadar ifşa edip ve musallata uğramış arkadaşlar için ne yapması gerektiğini anlatacağım.

    Sıradaki yazım Seyyid kendiyas hazretleridir. Yazım hakkında şüphesi olanlar araştırsın muhtemelen hiçbir yerde bulamayacaklar bilgileri * Yazıyorum arkadaşlar. Rezlerinizi alın şuku önemli değil trendi boşverin biz bize olalım yeter...

    Edit: Arkadaşlar bir arkadaşımız umarım gevelemezsin dedi. Olabilir arkadaşlar şurda 2 yaşındaki çocuklar hikaye yazarlar hatta incideki hikayelerin çoğu liseliler yazmıştır fakat bu pek hikaye değil hani ciddi konu olduğundan espri felanda yapılsada ciddiyetini kaybediyor ben bu yazıyı inci angiblopedisine altın harflerle yazmak istiyorum ki bu devirdeki saçma saçma hurafeleride gerçekler ile aydınlatmak benim içimi rahatlatacaktır. Eğer ki , sıkıcı olursam mutlaka eleştirin.

    Eleştiriye Açığım.

    Edit 2: Trende girmiş aklımda yoktu hiç ama herkes okusun şuku olmasada olur maksat bilinçlenelim. Teşekkür ederim herkesin bilinçlenmesi için trende taşıyan moda
    ···
   tümünü göster