/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +2 -1
    Kızı sonra nerede ve nasıl gördün amcık ağızlı? Otobüste rastgele tanıştıgın kızı 2 gün sonra nasıl tekrar ne sebeple niye görüyorsun? Hikayede kopukluk var... Ayrıca başlıkta rezil oldum diyerek açmışsın sonradan ekleme yaparak kızı sevgili yaptıgını iddia etmişsin. Böyle birşey gerçek olsaydı rezil olma olayı yerine direkt kızı tavladıgınla övünerek başlık açardın ve başlıgın "otobüsten nasıl kız kaldırdım" olurdu. (Erkek pgibolojisi böyledir.Bir erkek otobüsten kız kaldıracak ve bunu direkt anlatmayacak da sadece rezil oldugunu anlatacak öyle mi? ) Ha SS gerçektir ama önceden tavladıgın şişko bir kız olabilir, arkadaşının sana yolladıgı bir SS olabilir, muallak erkek arkadaşınla film çevirmiş olabilirsin, ne bileyim bir numara vardır yani. Ha olmaz demiyorum olabilir yani olabilir olmasına (model gibi yakısıklısındır olur) ama içimden bir his böyle olmadıgını söylüyor. Hatta bence oldukça tipsiz birisin.. Çünkü anlatımın baştan savma bence desteksiz sallıyorsun... Kızı tavlamadın ama bitik kartı basarak rezil oldun ve kuyrugunu zütüne çeken encik gibi olay yerinden uzaklaşıp eve gittin ve 1 haftadır kızla ilgili fanteziler düşünerek 31 çekiyorsun.
    ···
    1. 1.
      0
      Ben usta bi yazar değilim. Zaten usta bi yazar olsam burda ne işim var. Kimseyede artık bişey kanıtlama gereğidede hissetmiyorum. inanmak zorunda değilsin.

      Edit: Sana giren çıkan ne bacım? Bide edit üzerine edit yapıyosun amk huury çocuğu seni
      ···
    2. 2.
      0
      Adam haklı beyler rezil oldum diye anlatmak istemiş baktı olmuyor sonuna kızı da tavlayayım da havamı yapayım diye hikayeye ekleme yapmış. Anlayacağınız basmış yalanı.
      ···
    3. 3.
      0
      insan pgibolojisinden anlarım.. Pgibolog değilim ama empati yeteneğim var. *
      ···
    4. 4.
      0
      They call me alpha hehehe
      ···
    5. 5.
      0
      Adam yazamamis olabilir bu onun yalan soyledigini gostermez huur cocugu
      ···
    6. 6.
      0
      Nerede tekrar nasıl görmüş yazması lazım. Bu kadar önemli bir ayrıntı atlanmaz. Ayrıca huur anan, kaltak teyzen, fahişe ninen, kevaşe bacın, sürtük halan, zilli ilerde alacağın avradın ve gahpe de kuzenindir... *
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster