/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1132 -111
    Hayal etmenize yardımcı olsun.

    Olay bir hafta kadar önce başıma geldi. Ulus Anafartalar'da Şehir Çarşısı'nın karşısında otobüs bekliyorum. Her zamanki gibi kalabalık. Durakta bi hatun dikkatimi çekti. Nasıl anlatayım bilmiyorum kızıl saç yeşil göz incecik belli felan.

    Otobüs beklerken ben bi taraftan bunu kesiyorum. Kız kendi halinde. Biraz zaman geçti otobüs geldi. Tabi herkez koyun sürüsü gibi binmeye çalışıyor itiş kakış. Bende arkalarda bekliyorum. Arkamdan biri dokundu seslendi. Ben arkaya baktım. Ne göreyim. Durakta kestiğim kız. Tabi ben heycanlandıım. Ama belli etmiyorum.

    Ben - B
    Kız - K

    K- Benim içinde basarmısınız?

    Elinde para var bana uzatıyor.

    B- Tabi olur. (elini iterek) Buna gerek yok sizde kalsın.

    K- Teşekkür ederim. Sağolun.

    Benim o an aklımda bin bir türlü fikir cirit atıyor. Ne yapıp ne edip bi yolunu bulup sohbete girip numarasını almam lazım. Kızın gözlerinin içi gülüyordu. Bende baya bi havaya girdim. Neyse herkes bindi felan. Sıra bize geldim bende kıza öncelik verdim. Bindik. Ben kartı bastım. Kız yüzünde çok tatlı bi gülümsemeyle tekrar teşekkür ederek arkaya doğru ilerledi. Ben tekrar kartı bastım ama oda ne?? Benim başımdan ağaşağı kaynar sular döküldü. Kız "yetersiz bakiye sesini duyunca dönüp bana baktı. Bende Küçük Emra modunda kızla göz göze geldik. O an yerin dibine girdim. Kuyruğunu bacak arasına alan tırsık itler gibi otobüsten indim. O anki duygularımı anlatamam. Tarifi yok bunun. Kızı ayarlayamamak umrumda bile değil. Rezil olduğuma yanıyorum. Gittim kartı doldurdum tekrar otobüs bekledim. Buda böyle bi anımdır.

    Not: Kızı iki gün sonra tekrar gördüm. Yanıma geldi. Özür dilerim benim yüzümden yolda kaldın dedi. Az sohbet ettik. Gidip bi yerde otorduk çay ısmarladı. Baya bi güldük eğlendik. Numarasını aldım. 4 gün oldu hemen hemen konuşuyoruz. Yengeniz olur giberim.

    Edit: inanmayanlar binler olmuş;
    SS kaldırıdım çünkü artık gibimde değil.

    Edit2: Çüğüleyenler boş akbil sesi

    Edit3: Beyler gece oldu şukular 2 katına çıktı ne iş?

    Edit4: An itibariyle Trend'deyiz. Gececi tayfa whas here?
    ···
   tümünü göster