/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -1
    Biliyosunuz gençler ben Turning Cuts, Patron ablanız..

    Yine birgün görüşmem vardı, güzel bir bayanla sözleşme imzalıcaktık. Büyük bir iş. Kadının Adı Naz..

    Naz, 28 yaşlarında, uzun boylu, siyah dalgalı saçları ve beyaz tenli güzel bir hanımdı.

    Bizim hüso da Çaycı malum.
    Naz ofisime geldiği zamanlar da Hüso bunu görmuş, deli gibi aşık olmuş. Yanıma gelip cesaretli bir yüz ifadesiyle, Turning Hanım size birşey söylemem lazım dedi ve Bütün içindekileri döktü. Sonra, Ben çaycıyım ya hani... diyerek gözleri dolu dolu yüzüme baktı.

    içim yandı amk, paramparça oldum. Aşk bu mevki tanır mı ? Sen çaycı olabilrsn ama mükemmel bi kalbin var be hüso... Diyemedim. Ama üzerine güzel bir takım alması için para verdip ve yarın işe takımla gelmesini istedim. mahçup gözlerle, teşekkür edip gitti.

    Ben hemen telefona sarılıp Naz ı aradım ve yarına bir görüşme ayarladım. Naz geldiğinde neler olacaktı çok merak ediyodum lan. Hüso çok yakışıklı biriydi aslında. Sadece bakımsızdı.

    Sabah oldu, hüsoyu arayıp odama çağırdığımda gerçekten yakışıklı olduğunu bir kez daha anladım.

    Neyse beyler. Naz geldi, Hüso yanımda tabi.. Tanıştırdım ben bunları, Hüsoyu da Genel müdür olarak tanıtıyorum tabi. Bu bi sempatik, bi utangaç anlatamam * Naz da buna bakarken gözleri ışıl ışıl filan.. Neyse Hüso ne yaptı etti bu nazı Kendine aşık etti. Şimdi sevgililer, ama naz hala çaycı olduğunu bilmiyo amk.

    Napıcam bilmiyorum
    ···
   tümünü göster