/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://encrypted-tbn0.gs...4ikgFhtXGiO2f0N7or_wc7ycY
  1. 1.
    -1
    Merhaba arkadaşlar ,
    Sizlere bu başlık altında aslında bir titan zinciri gibi görünen ama özünde aşırı mantık yatan MMM sisteminden bahsedeceğim . Soruları olan arkadaşların sorularını yanıtlayacağım ve isterseniz sizleri üye yapmak için yönlendirmelerde bulunacağım.

    Haydi başlayalım arkadaşlar *

    Öncelikle amacım ref toplamak vs. değildir. Ben liseli bir öğrenci arkadaşınızım . Bu şekilde kendimi mutlu ediyorum , ne kadar devam eder bilinmez tabi.

    MMM den bahsetmek gerekirse. MMM insanların birbirlerine yardım yaptığı bir platform. insanlar birbirine yardım yapıyorlar ve yardım talep ediyorlar. Yardım talep edebileceğiniz para aynı faiz mantığıyla her gün görevleri yaptığınızda yüzde 3,3 artıyor ( ki görevlerde 10dklik sosyal medya görevleri) . Diyelim 100 lira para ile sisteme giriş yaptınız. ikinci gün bu paranızı 103 lira olarak çekebiliyorsunuz.
    Sitem internetin para birimi olan btc ile çalışmakta , kur üzerinden de güzel paralar kazanabiliyorsunuz.

    Eğer bu sistem ile ilgili merakı olan arkadaşlar varsa kanıtlarımı konuya ekleyeceğim , dilerseniz skype ile de size sistem hakkında bilgi verebilirim. Benim hayatım değişti sizinki de değişsin *

    Sorulara açığım beyler *
    ···
   tümünü göster