/i/Tespit

  1. 1.
    +38 -11
    Evet arkadaşlar beni bilen bilir harun abi operasyonu üyelerinden biriyim. (bkz: 2016 harun abi operasyonuna katkıda bulunanlar) Şimdi size bu operasyon sürecinde yüksek tecrübe ettiğim abazalar hakkında bir kaç madde ile çeşitleri hakkında bilgi vereceğim. Bu arada modlara taşaklı (gerçek alnamda) süprizimiz var onada burdan bakabilirsiniz. (bkz: harunlardan modlara süpriz varrr gelin)

    Evet başlıyoruz.

    1)- Baba Yaşındaki abaza: Bu huur çocukları 19 yaşındaki kıza yavşayacak kadar karaktersizdirler. Tehlikeleri yoktur, cahildirler dışardan görünüşleri normaldir ama içleri sübyancı bir huur evladıdır.

    2)- Cahil abaza: Bu gruptakiler 1. grup ile biraz ilişkiliderler. Telefon ve bilgisayardan pek anlamadıkları için yavşarken saçma sapan kelimeler yazarlar. Genelde internet kafeden yazarlar Modlara süpriz yaparken işimize yaramayan tiplerdir.

    3)- Malum ırk abazaları: Bu grup en çok karşılaştığımız türdür. Bakın kesinlikle abartmıyorum yüzde 90 bu grup oluyor. Nerden biliyorsunuz diye sorular duyuyorum. Aradık liseli kardeşim gizliden aradık kaç kişi aradık adam bi çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız demek için maymuna döndü ıüğğ ıüğğ demeye başladı amk. Bu grup ta zararsızdır ama sonuçta malum ırk ne beklersin.

    4)- Selamsız yannan atan abazalar: Evet beyler bu grup bizi ömrümüzden bezdirdi yannan görmekten piskolojim bozuldu. Bu grup modlara süpriz için çok işe yarıyor. Eğer geri dönmezseniz birkaç mesaj daha atıp peşinizi bırakırlar. Duruma göre zararları tartışılır.

    5)- +50 yaş abazalar: Bu grup size güllü dallı resimli mesajlar atar günaydınlar diler ve çok seviyeli konuşurlar. Nasıl desem, arkadaş gibi konuşurlar aşırı seviyeli konuşurlar fakat bazen çok azabilirler. Ama niyetleri bellidir. Zararları olup olmaması değişir ama genelde zararsız olurlar.

    6)- Çoluklu çocuklu abaza: Bunlar da 1. grup gibi tam huur evladırır. Bunların gelmişini geçmişini gibeyim. Size mesaj atar aşkım cicim seviyesine getirebilirler. Fotograf istediğinizde açıkça yanımda cocuklar var, karım var, ailem duyarsa ne yaparım diyen huur evlatlarıdır.

    7)- Fantazi anlatan abazalar: Bu grup fazla bulunmaz ama denk gelincede affetmeden sizin hakkınızda her türlü fantazi kurup size anlatabilirler. Hiç üşenmezler. Herhalde zevk meselesi ne diyeyim amk. Ama bu grup zararsızdır. Bazen işimize yararlar. Genelde 30-40 yaş aalığı olurlar. Zararsızdırlar.

    8)- Serkan: Bu grup tek elemanlıdır. inci sözlük yazarlarına acayip fantazi duyar her türlü siliği atabilir. Caylak atmakla yetinmez. Silik atmadan da rahat edemez. Bu grup çok zararlıdır.

    NOT: Çügü atan bunların en kalitelisidir. Abazaların efendisidir.
    ···
   tümünü göster