1. 376.
    +3 -9
    çokca gitmişliğim vardır ve hala giderim %85'i yobazdır ve barbardır.. şehir gelişmiştir buda şehirin yobaz olması ve akp'nin yobazları sevmesi ve o şehire yatırımın allahını yapmasıdır. kendilerine has garip kabileden olmayan insanların anlayamadığı bir dili vardır.. öküz doludur insana manda gibi bakarlar kızları bile kıro amk yemin ediyorum benden çok bıyığı olan kız gördüm burda kendi karılarını eve kapatırlar dışarıda gezmeye gelen trustlere öküz gibi bakarlar. her türlü sahtekarlık yaparlar ama ramazanda şehrin %95'i oruç tutar.. ben belirli sebeplerden dolayı oruç tutmuyorum ramazan ayında yine denk geldim malatyadaydım kahvaltı yapacaktım esnaf nerdeyse beni dövecekti lan dalyannan tutmam tumam sanane am biti önce sen konuşmayı öğren tükür saça saça konuşuyorsun.. günahınmı bana sevabınmı yani uzun lafın kıssası huur çocuğunun bol olduğu memlekettir bu arada elazığlı felan değilim.. ankaralıyım..
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      lan puşt hayırdır ananı mı gibti Malatyalılar. Anadoluda Malatya Maraş Rize Erzurum Konya olmasın bu ülke iki güne işgal olur. adam ol imanlı vatansever insanlara anadoluya laf yapma yavşak Berkecan seni. buası anadoludur koçum senin gibi zütlekler izmire naşnaş hadi. ayrıca Ramazan a saygınız olsun puştlar Müslüman bir ülke burası.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        ulan huur analı berkecanının da anasını giberim seninde ne kadar malatyalı varsa senin gibi onlarında anasını gibeyim bulgur kafalı oroıspu cocukları
        ···
   tümünü göster