/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +21
    Saygıdeğer muallak fena bir yazı olmamış bir milliyetçi olarak bir huur evladı gibi değil adam gibi ve bize saygılı bir vaziyette kaleme aldığın için berhudar oldum. Sadete gelmek gerekirse üniter devletlerde baskın ulusun dili anadildir. Bu ulus/devlet azınlıklara anadilini öğretmekle yükümlü değildir. Ekmeği suyu parayla alıyorum demişsin. Sormazlar mı adama e be dallama devlet Türklere bedava azınlıklara mı parayla veriyor bunları? diye. Zaten sen azınlıksın diye beleş yaşamak istiyorsan ve bu durum sağlanmadığında faşix döwlet diyerek kuduruyorsan sanırım daha fazla konuşmanın mantığı yok. TÜRKiye BBM'de kürtçe ermenice konuşanından tut davetiye bastıranı dahi varken ne cüretle kürtçe konuşanı vuruyorlar diyebiliyorsun? Kanalımız yok dersin fakat aç televizyonu bak bakalım kürtçe yayın yapan kanallara. Trt 6 hariç tüm kürtçe kanallar açıktan terör propagandası yapıyor. Radyolarda pkk lehine zırvalar, tv kanallarında altyazıda geçen apo lehine sloganlar dolu. Körfez savaşında Saddam sizi katletti kucağımızı açtık, Suriyede Hafız Esad sizi vatandaşlıktan attı kucağımızı açtık. Ülkeye geldiniz Güneydoğu gelişmiyor dediniz okullar, parklar,havaalanları ve benzeri birçok yer açtık buna karşılık okulu hastaneyi yaktınız, öğretmeni doktoru vurdunuz bu şerefsizlikle yetinmeyip bir ulusun kurtarıcısı olan ve en önemli manevi değerlerinden sayılan kurucu liderinin büstlerine kahpece saldırdınız. Askerimiz ne kimyasal ne de bomba kullandı. Buna karşılık yüzlerce sivili köpek gibi vurdunuz. Doğuda hak iddia edip batıda kudurdunuz. Zenginleriniz halkı soydu serserileriniz sokaktaki asayişi ve insanların sağlığını bozdu. Şimdi çıkıptı biz vergi ödüyoruz devlet suyu satıyor diye ağlamayın. Madem ırkçılık yapmamızı istemiyorsunuz o zaman sizde kendinizi ötekileştirmeyin. Bir Türk seninle aynı vaziyetteyken aidiyet duygusuna sahipse sende olacaksın yada kendini ondan farklı tuttuğun için ırkçılığı meşru kılacaksın. Seçim senin.
    ···
    1. 1.
      +1
      Hay ağzına sağlık panpa
      ···
    2. 2.
      -1
      çok ilginç. üniter devlet tam tersi azınlıkların dilini öğretmekle yükümlüdür. ermeni okulları var falan. neyse bunu dedikten sonra gerisini okumadım, cahilliğiniz ve özgüveniniz takdire şayan.
      ···
    3. 3.
      0
      pkk.avi kürtler azınlık değilden sonrasını okumadım yannan boyz cilgin pkklı seni. hicluna kardeş sende verecek cevap bulamayınca üstteki alagavata uymuşsun.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster