/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +10 -1
    binler daha önce de anlattım ama rağbet görmüyor ben anlatınca, tabi ki ben de anlattıklarımın ilgi görmesini isterim amk hangi sayko boşa anlatır.o yüzden kısa kesmeye özen göstericem.

    gizem hala ona yaklaşmamı yadırgamıyordu hatta ergenliğe girip olgunlaştıkça gözüme acayip gözüküyordu bilmiyorum süper göğüsleri veya zütü yoktu ama kesinlikle güzel bir kız olmasının yanı sıra, herhalde bana göre ulaşılabilir olduğundan mıdır nedir, dıbına koyım müthiş çekici geliyordu.onu öpemediğim her gün de ızdırap gibiydi, ama her şey gibi o günler de geçti. gizemle mesela normal muhabbet ediyorduk, zaten samimiydik yani klagib arkadaş gibi muhabbetler çeviriyoduk işte şu filmi izledin mi, şu oyunu oynadın mı, tv izliyorsak izledğimiz program üzerinden geyikler fakat dediğim gibi sülale de kalabalık olduğundan hop diye kızı içeri odaya çekemiyordum herkes salonda otururken. anca tesadüf olacaktı falan.

    ha bi de şunu belirteyim ikimizde de utangaçlık yoktu ay biz öpüştük koklaştık diye birbirimizin suratına bakamıyoduk falan değil. gayet hiçbişey olmamış gibi yaşıyorduk ama ben ölüyordum tabi haberi yoktu.lan kaşar o kadar inliyodun hoşuna gidiyodu, kafamdan çekip boynuna yapıştırıyodun beni ne çabuk unuttun beynine format mı attılar bi insan bu kadar mı pasif olur amk hiçbir azgınlık emaresi göstermiyordu.ama öyle değilmiş ben günden güne korksam da mantıklı düşünemiyordum, sonuçta o bir dişiydi ve zaman zaman erkekerden daha azgındı, hem daha önceden masumca öpüştüğü, en güzel ve ilk cinsel deneyimlerini yaşadığı kuzeniyle neden bir daha sevişmek istemesindi ki?
    ···
   tümünü göster