/i/Kurmancî

Tû bi kurmancî dizanî?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -2
    Lan dallama Kürt halkı ahlaklı ve temizdir. Aralarından 3 5 tane soysuz kandırılıp bize karşı kullanıldı, sonra da bu bahane edilip kendi kendimize düşman edildik. Tarih hep bu planla tekerrür ediyor. Basit düşünüp aldanıyorsun.
    Daha sonra da 60 70'lerde aynı şekilde sağ-sol çıktı. Yine ikiye bölüp bir tarafı desteklediler, sonra darbeciler çıktı. Parçalayıp tek tarafa destek.
    Şimdi de Erdoğan ile beraber 'ılımlı islam ılıklı laiklik' diye yeni kapı açıldı. Aynı şekilde Erdoğan da bir zaman sonra masum falan demeden insanları içeri atıyor, yok ediyor.
    Paralal-Erdoğan ikilemi çıktı, 3 5 kişi ya suçlu ya değil. Bütün insanlar damgalandı ve müslümanım diyenler yine müslümanım diyenleri yok etmeye çalışıyor.

    Bir başka örnek ise, nasıl 3 5 hoca kılıklılar insanları hocayım diye kandırdı da sapkınlık yaptı. Sonuç olarak ne oldu? O 3 5 kişiyi temizlemediler, pire için yorgan yaktılar. Bütün hocalar, sakallılar hepsine zulmettiler.
    Abi bilip bilmeden saldırmayın yanınızdaki 1000'lerce yıllık kader arkadaşınıza. Aranızı bozan fitnecileri bulup çıkarın.
    ···
   tümünü göster